ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Απίστευτο πάρτυ οργίων: Της ακολασίας έγινε στον Πειραιά: Διοργάνωσαν πάρτι οργίων με 400 άτομα

Σε «Σόδομα και Γόμορρα» μετατράπηκε γνωστό στέκι swingers στον Πειραιά μετά από ένα κολασμένο χριστουγεννιάτικο πάρτι οργίων στο οποίο έδωσαν το «παρών» πάνω από 400 άτομα!


Σύμφωνα με την Espresso, το πάρτι έγινε την Παρασκευή και δεκάδες ζευγάρια έσπευσαν να μοιραστούν με όλους τους παραβρισκόμενους τις σεξουαλικές του εμπειρίες.

Σε ρόλο guest star ήταν η πορνοστάρ Μαρία Λιαγουροπούλου-Αλεξάνδρου, η οποία έκοψε την κόκκινη κορδέλα κηρύσσοντας της έναρξη της βραδιάς. «Ατελείωτες σεξουαλικές συνευρέσεις, συνεχείς ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων, ομαδικά όργια και special δώρα», περιγράφει με λεπτομέρειες η εφημερίδα.


Τα όργια κράτησαν για πολλές ώρες, σύμφωνα με το δημοσίευμα και μάλιστα δεν σταματούσαν με τίποτα. Κάποια στιγμή, οι ιθύνοντες του καταστήματος άνοιξαν τα φώτα για να σηματοδοτήσουν το τέλος της βραδιάς.

«Μέσα σε λίγα λεπτά όλοι οι prive χώροι γέμισαν με γυμνά κορμιά. Στους καναπέδες, στα ανάκλιντρα, στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, ακόμη και στις τουαλέτες, άντρες και γυναίκες επιδόθηκαν σε άγριο, αχαλίνωτο σεξ», περιγράφεται.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι ενδιαφερόμενοι έδειχναν ιδιαίτερες προτιμήσεις για συγκεκριμένους χώρους, ενώ μεγάλη ζήτηση είχε το «Doctor’s Room».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις