ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

"τραπεζικός υπάλληλος" έκλεψε όλα της τα χρήματα

Η απληστία ενός αδίστακτου απατεώνα στέρησε από μια ηλικιωμένη σε χωριό της Ξάνθης όλες τις οικονομίες της, αλλά ακόμη και...
τα χρήματα που είχε για να περάσει τα Χριστούγεννα. Ο δράστης δεν αρκέστηκε στα χρήματα που του έδωσε για να εξοφλήσει υποτιθέμενα χρέη του γιου της, αλλά έκλεψε και όλα τα υπόλοιπα!

Η 81χρονη γυναίκα δεν υποψιάστηκε τους σκοπούς που είχε ο άγνωστος άνδρας ο οποίος χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της στην κοινότητα Πεζούλα και της συστήθηκε ως υπάλληλος τράπεζας, στην οποία δήθεν ο γιος της όφειλε χρήματα. Έτσι, προθυμοποιήθηκε να του δώσει τα 450 ευρώ που ζήτησε για να καλύψει το χρέος. Όμως, ο απατεώνας είδε ότι πήρε τα χρήματα από μια τσάντα.

Με την πρόφαση ότι ήθελε λίγο νερό, έστειλε την ηλικιωμένη στην κουζίνα και βρήκε ευκαιρία να ανοίξει την τσάντα και να αρπάξει άλλα 3.000 ευρώ μαζί με διάφορα κοσμήματα που φύλαγε μέσα η άτυχη γυναίκα! 


Η 81χρονη τον είδε να φεύγει με ένα αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση, αλλά πέρασε αρκετή ώρα ώσπου να ανακαλύψει ότι την είχε ξαφρίσει και να τον καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα Γενισέας που ερευνά για να τον εντοπίσει.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις