ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Θα υποκλιθεί όλη η Ευρώπη!Δείτε τι ετοιμάζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ!

Η πιο μεγάλη μέρα για τον φετινό Ολυμπιακό, αλλά και μία από τις σπουδαιότερες ολόκληρης της ιστορίας του έφτασε. Το βράδυ οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται να...
πετάξουν εκτός τσάμπιονς λιγκ την μεγάλη Αρσεναλ (μετά από 17 χρόνια) και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Μεγάλος τους σύμμαχος θα είναι και αυτή τη φορά ο κόσμος τους που ετοιμάζεται να μετατρέψει το Καραϊσκάκη σε κολαστήριο για τους Αγγλους, δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα με τη φωνή τους, αλλά και με ένα ανεπανάληπτο κορεό! Σε μια βραδιά που όλα τα βλέμματα της Ευρώπης, αλλά και του υπόλοιπου ποδοσφαιρικού πλανήτη θα στραφούν στο Φάληρο οι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζονται να … γράψουν ιστορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η χορογραφία που έχουν ετοιμάσει οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού θα καλύπτει ολόκληρο το γήπεδο το οποίο θα μετατραπεί σε ένα απέραντο ερυθρόλευκο μωσαϊκό στο οποίο θα κυριαρχεί μια φράση. Ὀχι, δεν πρόκειται να σας την αποκαλύψουμε. Θα σας πούμε μόνο ότι θα είναι γραμμένη στα αγγλίκα και θα έχει πολύ… νόημα και πολύ συναίσθημα!

Ὀσο για τα πέταλα; Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε με τα μάτια σας… Προς το παρόν, θυμηθείτε κάποια από τα προηγούμενα.

press-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις