ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ- Έδωσε στίγμα ο Αλβανός συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής-Σε ΠΟΙΟΝ τηλεφώνησε

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 34χρονου συζυγοκτόνου, ο οποίος έσφαξε με επτά μαχαιριές την γυναίκα του μπροστά στα...
μάτια του μεγάλου γιου του Ιάσονα και στην συνέχεια πήρε τον 4χρονο γιο του Φοίβο και εξαφανίστηκε από την Ορμύλια Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, o Αλβανός Τζέιμς Λέσι, τον οποίο αναζητούν οι αρχές εδώ και 10 ημέρες, επικοινώνησε με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος ζήτησε από τον γνωστό δικηγόρο να αναλάβει την υπεράσπιση του για την υπόθεση που συγκλονίζει το Πανελλήνιο.

Συνεχίζονται οι έρευνες
Εν τω μεταξύ, οι έρευνες των αρχών και των εθελοντών στη Χαλκιδική συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με την πολύτιμη βοήθεια ενός μικρού τηλεκατευθυνόμενου ελικοπτέρου, η ενσωματωμένη κάμερά του οποίου επί ώρες σαρώνει δύσβατες και απόκρημνες περιοχές.

Παράλληλα, η αστυνομία συνεχίζει τα μπλόκα στους δρόμους της Χαλκιδικής, αναζητώντας το παιδί με τον βασικό ύποπτο της δολοφονίας, ενώ υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία και στο δημοτικό σχολείο της Ορμύλιας για την ασφάλεια του δεύτερου παιδιού της οικογένειας.

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια
Την ίδια ώρα, η οικογένεια στην Ορμύλια Χαλκιδικής, ζει με την αγωνία για την τύχη του 4χρονου Φοίβου, προσπαθώντας ταυτόχρονα να επουλώσει τα τραύματα στην ψυχή του δεύτερου παιδιού της δολοφονημένης.

Ο πατέρας της άτυχης γυναίκας αποκάλυψε στο Star ότι η κόρη του από καιρό είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την συμπεριφορά του 34χρονου δράστη. «Φοβόταν για εμάς και για τα παιδιά της» πρόσθεσε ο ίδιος.

star.gr