ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Σοκ και φρίκη: Αυτός είναι ο γιατρός-τέρας που αυνανίστηκε και εκσπερμάτωσε στο πρόσωπο νεαρής ασθενούς! (Φωτογραφίες)

Σάλο έχει προκαλέσει η αποτρόπαια ενέργεια ενός επιφανούς ιατρού, που δραστηριοποιείται στο πασίγνωστο Mount Sinai της Νέας Υόρκης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Daily Mail, ο θεράπων ιατρός, ο οποίος έχει αναλάβει αναρίθμητες περιπτώσεις, δεν δίστασε να ξεδιπλώσεις τις πιο βρώμικες σεξουαλικές ορέξεις του σε ασθενή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού Τύπου, ο Dr. David Newman κατηγορείται πως πρώτα της χορήγησε ισχυρή δόση μορφίνης σε μία 22χρονη ασθενή του προκειμένου να χασει τις αισθήσεις της. Η συνέχεια ακόμα πιο... τραγική: Αυνανίστηκε και εκσπερμάτωσε στο πρόσωπό της!

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Mail Online, ο Dr. David Newman καταζητείται για ανάκριση από τις αρχές. Ήδη, μάλιστα, στον 45χρονο βετεράνο πολέμου του Ιράκ, απαγορεύθηκε να εξετάζει ασθενείς, μέχρι νεωτέρας.
Το νοσοκομείο μέσω ανακοινωθέντος ανέφερε: «Έχουμε ενημερωθεί ότι υφίσταται ισχυρισμός εναντίον μέλους του προσωπικού μας. Είναι μια υπόθεση που ερευνάται. Συνεργαζόμαστε πλήρως με τις αρμόδιες αρχές. Λαμβάνουμε το ζήτημα πολύ σοβαρά και ήδη διεξάγουμε και εμείς τη δική μας εσωτερική έρευνα».

Περιγράφοντας το επίμαχο περιστατικό, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η ασθενής, λίγο πριν τις 10:30 το πρωί και έπειτα από έντονο πόνο στον αριστερό της ώμο, εισήχθη σε δωμάτιο στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου, όπου της χορηγήθηκαν φάρμακα και μορφίνη από μια νοσοκόμα και στη συνέχεια της ζήτησαν να γδυθεί, για να υποβληθεί σε ακτινογραφία.



Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι αφαίρεσε μόνο το πάνω μέρος των ρούχων της και, όταν ο Dr. Newman μπήκε στο δωμάτιο, ήταν ντυμένη από τη μέση και κάτω.

Δημοφιλείς αναρτήσεις