ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΠΟΛΥΖΟ Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΟΣ ΤΟΥ!

Μια απρόσμενη τροπή που προκαλεί σοκ, φαίνεται να παίρνει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 23χρονου Κωστή Πολύζου που είχε γίνει πριν από πέντε χρόνια στη Σιάτιστα Κοζάνης.

Το πρωί της Παρασκευής συνελήφθησαν στο σπίτι όπου διέμεναν τα τελευταία χρόνια στην Ελευσίνα ο πατριός και η μητέρα του θύματος ως κατηγορούμενοι για το φόνο του νεαρού. Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον Εισαγγελέα, τα οποία εκτελέστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής. Οι συλληφθέντες δεν αντιστάθηκαν και ήταν ψύχραιμοι κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης.

Το ζευγάρι, 49 ετών εκείνη, 42 ετών ο πατριός, είχε πάρει δάνεια στο όνομα του νεαρού ύψους 250.000 ευρώ, κάποια από αυτά μάλιστα με υπογραφή του πατριού και στοιχεία του Κωστή Πολύζου.

Η δολοφονία φαίνεται να έγινε μετά από έναν ακόμη καυγά με αφορμή τα υπέρογκα δάνεια που είχε πάρει ο νεαρός για λογαριασμό της οικογένειας και τον κυνηγούσαν οι τράπεζες. Η εξαφάνιση δηλώθηκε από τους ίδιους τους φερόμενους δράστες στις 18 Φεβρουαρίου 2011, με την μητέρα, κάποιους μήνες αργότερα, να κάνει έκκληση μέσα από την εκπομπή της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη, για να βρεθεί το παιδί της. Το πτώμα του βρέθηκε μετά από 7 μήνες, στις 23 Σεπτεμβρίου 2011, από έναν κυνηγό, θαμμένο σε κτήμα του πατριού. Η σορός ήταν μισοφαγωμένη από σκυλιά και αγρίμια, με αποτέλεσμα ο ιατροδικαστής να μην μπορεί να διαπιστώσει την αιτία θανάτου.

Τα στοιχεία της ογκοδέστατης δικογραφίας είχαν διαβιβαστεί στον Ανακριτή Κοζάνης. Επιβαρυντικά στοιχεία για το ζευγάρι, ήταν το γεγονός ότι η σορός του άτυχου 23χρονου βρέθηκε σε χωράφι του πατριού, ο οποίος δεν είχε αποκαλύψει ότι κατείχε παρότι είχε ερωτηθεί από τους αστυνομικούς, όπως και το γεγονός ότι ο πατριός είχε υπογράψει αιτήσεις χορήγησης δανείων στο όνομα του Κωστή Πολύζου χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει.

Ο πατριός είχε αρνηθεί αυτές τις υπογραφές, οι οποίες όπως ταυτοποιήθηκαν στην γραφολογική εξέταση. Εξίσου σημαντικές ήταν οι καταθέσεις γειτόνων, που είχαν δει την μάνα του Κωστή Πολύζου, την επόμενη μέρα της δήλωσης εξαφάνισης, να καθαρίζει με… ατμοκαθαριστή το σπίτι! Ο πατριός πούλησε άμεσα το αυτοκινητό του, με το οποίο φέρεται να είχε μεταφέρει τη σορό του 23χρονου στο χωράφι όπου το έθαψε, όπως αναφέρουν αξιωματικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση. Παράλληλα έφυγαν από την Σιάτιστα μαζί με τον 13χρονο γιο τους, και μετακόμισαν στην Ελευσίνα, μη μπορώντας να αντέξουν την κατακραυγή των συγχωριανών τους. Ο πατριός εργαζόταν στη ΔΕΗ Ασπροπύργου ενώ εκείνη ήταν άνεργη. Μετά τη σύλληψή τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Αθηνών, ο οποίος θα αποφασίσει για την μεταγωγή τους στον Ανακριτή Κοζάνης.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης, αλλά ειδικά από την ημέρα εντοπισμού της σορού του Κωστή Πολύζου, οι υποψίες είχαν στραφεί στον πατριό του, αλλά και στην ίδια τη μητέρα του, που είχαν απευθυνθεί στην Α. Νικολούλη, αναζητώντας τον 23χρονο.


Διαβάστε περισσότερα εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΕ ΜΟΥ,ΘΕΕ ΜΟΥ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις