ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Το βιβλίο φωτιά που ετοιμάζει η Καίτη Φίνου! Διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο!

Βιβλίο φωτιά για πρόσωπα και γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή και την καριέρα της…

Η Καίτη Φίνου αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση Ερωτόκριτος στο...

Studio Μαυρομιχάλη.
Η αγαπημένη ηθοποιός για πρώτη φορά σε πρωταγωνιστικο δραματικό ρόλο κερδίζει τις εντυπώσεις και ύστερα από πολλά χρόνια δικαιώνεται.

Πριν λίγες μέρες άλλωστε δεν έκρυψε σε συνέντευξη της στο «Πρωινό» και την Σάσα Σταμάτη, το παράπονο και την στεναχώρια της αφού όπως είπε όλα αυτά τα χρόνια δεν της δόθηκε η ευκαιρία να παίξει στο θέατρο και να την δουν! «Έχω παράπονο πάρα πολύ μεγάλο από τα media, πούλαγα το σώμα και τη ζωή μου για να πω δυο κουβέντες για το θέατρο…»

Εκτός από την επιστροφή της στο θεατρικό σανίδι η Καίτη Φίνου ετοιμάζει βιβλίο-φωτιά για άγνωστες πτυχές της καριέρας της και της ερωτικής ζωής της.Για πρώτη φορά πολλά μυστικά από την σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη, τον γάμο της με τον Γιώργο Λύρα και όχι μόνο θα βγουν στην επιφάνεια.

Πίσω από τα λαμπερά φλας των φωτογράφων,τα εξώφυλλα γεμάτα χρυσόσκονη κρυβόταν μεγάλη πίκρα και πόνος…


Δείτε το ύφος της Καίτης Φίνου σε αυτή την φωτογραφία …στην δήθεν»Διασκέδαση» όπως γράφει η ίδια….

Το βιβλίο αναμένεται να προκαλέσει θύελλα, καθώς θα ακουστούν πράγματα τα οποία θα δουν πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για το βιβλίο που ετοιμάζει μέσω Facebook.Συγκεκριμένα έγραψε:»Είναι φωτογραφίες από την ζωή μου που και πίσω από χαμόγελα ή χαρούμενες στιγμές υπήρχε πόνος,αδικία,αδιαφορία πνιγμένα δάκρυα.

Δεν θα αναρτώ πολλές γιατί κάπως έτσι θα είναι το βιβλίο της ζωής μου που ετοιμάζω…..
Και φυσικά στο βιβλίο θα εξηγώ γιατί ήταν κακές στιγμές,άσχημες εμπειρίες με πόνο παράπονο κι ένα μεγάλο «γιατί»,προαναγγέλλοντας ουσιαστικά το βιβλίο…



Gallery (Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση):






























onlycy.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις