ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Γρεβενά: Από τους κορυφαίους παίδες ο Μ. Τεντόγλου

Ως τον κορυφαίο αθλητή του 2015 στην κατηγορία των παίδων ανέδειξε τον 17χρονο Μίλτο Τεντόγλου, αθλητή της Γυμναστικής Ένωσης...
Γρεβενών, ο ΣΕΓΑΣ, μετά την ολοκλήρωση της σχετικής ψηφοφορίας.

Ο Μίλτος Τεντόγλου στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς πέτυχε τρία πανελλήνια ρεκόρ στο μήκος, με αποκορύφωμα το 7,73 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, ενώ ήταν 5ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κάλι. Ο αθλητής της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία των Παίδων με 45,52 % έναντι 27,38 % του Εμμανουήλ Καραλή αθλητή στο επί κοντώ του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς και 3ου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κάλι.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες έχουμε ως κορυφαίους αθλητές στο 2015:

Στην κατηγορία των Ανδρών τον αθλητή στο επί κοντώ, του Πανελληνίου, Κώστα Φιλιππίδη, στην κατηγορία Γυναικών την αθλήτρια στο επί κοντώ του Κάμειρου, Νικόλ Κυριακοπούλου, στην κατηγορία των Νέων Ανδρών τον σφυροβόλο Μιχάλη Αναστασάκη από το σύλλογο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στις Νέες Γυναίκες την αθλήτρια σφυροβολίας, Ηλιάνα Κοροσίδου από τον Αίολο Μακεδονίας, στους Εφήβους τον ακοντιστή Γιάννη Κυριαζή του ΟΦΚΑ Οδυσσέας, στις Νεάνιδες τη δρομέα αποστάσεων, Αναστασία Μαρινάκου της ΓΕΑ Τρικάλων και στις Κορασίδες την ακοντίστρια, Αφροδίτη Μανιού του ΟΦΗ.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ 

Μάκης Νασιάδης

Δημοφιλείς αναρτήσεις