ΣΙΝΕ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Τα Χάρτινα Φτερά τραγουδούν για καλό σκοπό…

Τα Χάρτινα Φτερά στηρίζουν τις προσπάθειες του Πολιτιστικού Συλλόγου Ε.Κ.Κ.Ε.Π. (Ένωση Καλλιτεχνικής Και Εικαστικής Παρέμβασης) και εμφανίζονται ζωντανά στο...
15ο Rockfest ‘n’ Aid, στις 31 Ιανουαρίου 2016 στο Athens View, σε μία βραδιά νοσταλγικού αλλά και φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την οικονομική υποστήριξη και κάλυψη βασικών αναγκών του παιδικού σταθμού «Οι φίλοι του παιδιού» (Καλυψούς 8, στο Μεταξουργείο).

Στη φετινή Season 2015-16 δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό. Θα προσπαθήσουμε να αναβιώσουμε το κλίμα και την καλλιτεχνική αίσθηση και διάθεση των ‘90s μέσω των θρυλικών Unplugged Sessions του MTV U.S.A.

Σε ένα χώρο νέο για το κοινό του φεστιβάλ μας, με ειδική διακόσμηση για εκείνη την βραδιά και μόνο… σε semi-acoustic μουσικό ύφος.

Τα μουσικά σχήματα που μας κάνουν την τιμή να εμφανιστούν φέτος στο φιλανθρωπικό μας event είναι το καθένα τους μοναδικό στο είδος του.

Οι Newmark, τα Χάρτινα Φτερά, η Ξεκούρδιστη Μπάντα, ο Κώστας Μπουντούρης και οι Ντο Δίεση – Nto Diesi θα μας ταξιδέψουν με τις υπέροχες μουσικές τους σε μία εποχή που όλοι μας αγαπήσαμε, με μοντέρνο ήχο που θα κυμαίνεται από Rock έντεχνο, electro pop αλλά και Funk, Soul και Pop Rock ηχοχρώματα.

Με τη φετινή μας διοργάνωση (όπως κάθε χρόνο) και μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ε.Κ.Κ.Ε.Π. (Ένωση Καλλιτεχνικής Και Εικαστικής Παρέμβασης), στηρίζουμε έναν ακόμη φορέα που ασχολείται αποκλειστικά με την φροντίδα αλλά και την ψυχολογική και ηθική στήριξη μικρών παιδιών. Τα έσοδα της βραδιάς αυτής θα διατεθούν για τη στήριξη και την κάλυψη βασικών αναγκών του Παιδικού Σταθμού «Οι Φίλοι του Παιδιού».


Athens View
Ακτημόνων 55, Γαλάτσι
Τηλ. 210 2917100

Ώρα: 18:30
Είσοδος: 8 ευρώ (με μπύρα/κρασί), δεύτερη κατανάλωση: 3 ευρώ μπύρα /κρασί, 5 ευρώ ποτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις