ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ – Η Πρώην Σύζυγος Του Αδελφού Του Ανδρέα Εξομολογείται: Απορούσα Πώς Ζούσε Η Αντα Με Τον Γιώργο!

Ο Τζέφρυ ήταν…”σιγανό ποταμάκι”! Μία πρώην κυρία Παπανδρέου μιλάει πρώτη φορά… για την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά της, την απιστία που...
βίωσε από τον μεγάλο έρωτα της ζωής της αλλά και τον σύζυγό…
της Γεώργιο Παπανδρέου, που έφυγε ταξίδι του μέλιτος στην Ινδία με μια γειτόνισσά τους! Μοιράζεται άγνωστα μυστικά από τα τρικούβερτα γλέντια της Μαργαρίτας, του Νίκου, της Σοφίας και του Αντρίκου στη βίλα τους στο Καστρί, ενώ σχολιάζει τον πρόσφατο χωρισμό-βόμβα του Γιώργου Παπανδρέου από την Αντα, χαρακτηρίζοντας τον πρώην πρωθυπουργό… σιγανό ποταμάκι!

Η Μαρία Σόκαλη, η απατεώνισσα πανύψηλη ξανθιά με τις αναλογίες Βορειοευρωπαίας αντίζηλος της Καρέζη στην ταινία «Τζένη Τζένη», που διεκδικούσε τον… βουλευτή Μαντά (Ανδρέας Μπάρκουλης), θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη σταρ του σινεμά. Το star system των χρυσών δεκαετιών ’60-’70 την «άγγιξε» με το ραβδάκι του και μάλιστα από τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα.

Ομως εκείνη δεν ήταν τόσο φιλόδοξη κι εκεί που η επιτυχία τής χτυπούσε την πόρτα… το έβαζε στα πόδια. «Δεν φταίει κανένας γι’ αυτό, παρά μόνο η κλειστοφοβία μου, οι τάσεις φυγής που είχα από μικρή αλλά και το ότι ήμουν αδιάφορη και ερασιτέχνισσα. Εδώ που τα λέμε, όμως, πώς να δω κι αλλιώς τα πράγματα, όταν κάποιοι που παρίσταναν τους επαγγελματίες του κινηματογράφου μάς κακοπλήρωναν ή έτρωγαν τα λεφτά μας;» αναφέρει η Μαρία Σόκαλη στην «Espresso» με ειλικρίνεια.

Περισσότερο χαριτολογώντας και λιγότερο με παράπονο αποκαλύπτει ότι ο Νίκος Κούρκουλος βρέθηκε δύο φορές μπροστά της κλείνοντάς της επαγγελματικές πόρτες. Το γεγονός ότι δεν κυνήγησε ματαιόδοξους στόχους, όπως είναι το σταριλίκι, ίσως οφείλεται και στο ότι δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον θάνατο του αγαπημένου της αδελφού και της

Δημοφιλείς αναρτήσεις