ΣΙΝΕ

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Παντρεμένες που κάνουν τηλεφωνικό σεξ: Ακούστε τι λένε οι γυναίκες!

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα του Meredith’s Parents Network που δημοσιεύεται στον αμερικανικο τύπο...
το 12% παντρεμένων γυναικών με παιδιά χρησιμοποιούν το τηλέφωνο την ώρα που κάνουν σεξ με τον άνδρα τους! Η διαπίστωση αυτή έρχεται να δώσει μια νέα διάσταση στο… τηλεφωνικό σεξ.

Σύμφωνα με το boro, η έρευνα αποδεικνύει το πόσο εξαρτημένο είναι ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών από το κινητό τους τηλέφωνο. Τόσο πολύ που δεν βάζουν κανένα όριο στην επικοινωνία. Γράφουν μηνύματα, μιλούν, τσεκάρουν μέιλ όλη την ημέρα αλλά και το βράδυ. Από τις 1041 γυναίκες μέσης ηλικίας που ερωτήθηκαν το 21% παραδέχτηκε πως παίρνει μαζί του το κινητό ακόμα και στο μπάνιο ενώ το 12% έχει χρησιμοποιήσει το κινητό την ώρα ο σύζυγος την ικανοποιούσε ερωτικά.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως τα ζευγάρια στα οποία παρατηρείται αυτό το νέο φαινόμενο προφανώς έχουν πρόβλημα επικοινωνίας ή κάποιο σοβαρό ερωτικό πρόβλημα. Πολλές γυναίκες της Νέας Υόρκης όπου διεξήχθη η συγκεκριμένη έρευνα έφεραν σοβαρές αντιρρήσεις: Γιατί κάποια γυναίκα να το κάνει αυτό; Αναρωτήθηκε η Jenaya White, 27 ετών σε ρεπορτάζ της NewYork Daily: «Είναι μεγάλο το πρόβλημα όταν μια γυναίκα έχει αλλού το νου της την ώρα που κάνει έρωτα. Και ο άνδρας πώς να αντιδράσει εκείνη τη στιγμή;»

«Κατανοώ το να το έχεις μαζί σου στο μπάνιο, αν δεν έχεις χρόνο γενικότερα στην καθημερινότητά σου και θες να κάνεις κάτι χρήσιμο ακόμα και εκείνη τη στιγμή. Αλλά στο σεξ; Όχι, αυτό δεν θα το έκανα ποτέ. Μόνο όταν τελειώνει το σεξ, πιάνω το κινητό στα χέρια και επικοινωνώ».

Σύμφωνα με την άποψη αρκετών ψυχολόγων πάντως κάποιες γυναίκες μπορεί να χρησιμοποιούν το κινητό κατά τη διάρκεια του σεξ, διότι νιώθουν την ανάγκη να φέρουν ένα «κοινό» στην κρεβατοκάμαρά τους. Η αίσθηση ότι κάνουν σεξ την ώρα που οι φίλοι και οι γνωστοί είναι onlineίσως ενισχύει την αίσθηση του παράνομου, της απαγορευμένης πράξης που λειτουργεί πολύ διεγερτικά στον έρωτα.

Άλλες δε, αφήνουν στην online επικοινωνία τους υπονοούμενα για τη σεξουαλική τους δράση, θέλοντας να επιδείξουν στα άλλα θηλυκά την ερωτική τους υπεροχή και το πόσο τυχερές είναι που η σπίθα είναι ακόμα αναμμένη. 


athensmagazine.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις