ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Που ΚΑΙΕΙ Τον Διάσημο Τραγουδιστή Από ΠΡΩΗΝ Του:«Είσαι Θυμωμένος Που Δεν Παίζω Πια Με Την Πίσω Πόρτα Σου;;» (Φωτο)

Μια απολαυστική σφαγή και τεράστιο κόντρα έχει ξεσπάει μεταξύ πρώην και την αντιμετώπισαν χθες οι...
followers των Κάνιε Γουέστ και Άμπερ Ρόουζ στοTwitter, η οποία έγινε πρωτοσέλιδο στον διεθνή Τύπο και όχι άδικα!

Το χρονικό της κόντρας
Η εκκεντρική Άμπερ Ρόουζ και ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν από το 2008 μέχρι το καλοκαίρι του 2010 όταν αποφάσισαν να χωρίσουν, έκτοτε όμως τα πυρά που ανταλλάσσουν αποδεικνύουν πως οι δυο τους δεν χώρισαν και με τον φιλικό τρόπο. Η κόντρα φούντωσε το 2012, όταν ξεκίνησε η σχέση του Κάνιε Γουέστ με την Κιμ Καρντάσιαν, με την Άμπερ να μη διστάζει να αποκαλέσει δημόσια την Κιμ «πόρνη».

Από την τότε κόντρα δε γλίτωσαν ούτε η Κλόε Καρντάσιαν με την Κάιλι Τζένερ, αφού τα αιχμηρά tweets μεταξύ τους έδιναν και έπαιρναν, με την Άμπερ να απαντά εμμέσως πλην σαφώς στην Κλόε η οποία την αποκάλεσε «στρίπερ»: «Όταν η κουνιάδα σου αποκαλεί την πρώην σου στρίπερ, αλλά η σύζυγός σου είναι αυτή που έχει sex tape». Συνέχισε μάλιστα, γράφοντας: «Είμαι αυτή η πόρνη που λες για να ζήσω την οικογένειά μου, όπως η μεγάλη σου αδελφή είναι πόρνη για να ζήσει τη δική της. Είμαστε ίσες».


«Είσαι θυμωμένος που δεν παίζω πια με την πίσω πόρτα σου»

Με αυτά ακριβώς τα λόγια εξέθεσε η Άμπερ Ρόουζ τον πρώην σύντροφό της, Κάνιε Γουέστ, όταν εκείνος αναφέρθηκε στο όνομά της με τις λέξεις «στρίπερ» και «gold digger», δηλαδή προικοθήρας, υπονοώντας πως ο γάμος της με τον ράπερ Γουίζ Καλίφα (με τον οποίο έχει αποκτήσει και ένα παιδί) έγινε με σκοπό να εκμεταλλευτεί την περιουσία του.

Τα tweets του Κάνιε ήταν πολλά και προκλητικά, με όλα να έχουν στόχο την Άμπερ. Η ίδια αρκέστηκε σε ένα μόλις tweet το οποίο κατάφερε να γίνει retweet 130.000 φορές και στο οποίο έκανε αναφορά στη σεξουαλική της ζωή μαζί του. «Είσαι θυμωμένος που δεν είμαι πια εκεί να παίζω με την πίσω πόρτα σου;», έγραψε χαρακτηριστικά με hashtag #FingersInTheBootyAssBitch, με τον Κάνιε Γουέστ να σβήνει όλα τα tweets που αφορούσαν στην πρώην του, όπως διαβάσαμε σε σχετικό άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ.

Η Άμπερ ωστόσο δεν έμεινε εκεί, καθώς δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός πως ο Κάνιε έσβησε τα tweets του, κοροϊδεύοντας τον…

Άραγε αυτή η Κιμ τι έχει να πει για όλα αυτά;

Δημοφιλείς αναρτήσεις