ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Τετράχρονο κοριτσάκι θύμα φρικτής φάρσας σε τουαλέτα των McDolands

Μερικές φορές είναι ν' απορεί κανείς με το πόσος χρόνος ξοδεύτηκε για την εξέλιξη του Homo Sapiens όταν διαβάζει ειδήσεις όπως αυτή.
Όπου δύο μυαλά με άθροισμα IQ στα πλαίσια του μονοψήφιο αριθμού άπλωσαν ισχυρή κόλλα πάνω στην επιφάνεια μιας τουαλέτας για άτομα με ειδικές ανάγκες σε κατάστημα τωνMcDonalds στην πόλη του Devon.

Την ατυχία όμως να καθίσει πάνω σ' αυτή την τουαλέτα είχε ένα μικρό κοριτσάκι 4 ετών, το οποίο συνοδευόταν από την μαμά του. Μόλις όμως κάθισε πάνω της, η ισχυρή κόλλα απλώθηκε στο δέρμα της, και χρειάστηκε η επέμβαση των ομάδων της ¶μεσης Βοήθειας και ειδικευμένο προσωπικό για να μπορέσουν να την ξεκολλήσουν.

Μάλιστα δεν τα κατάφεραν χωρίς επιπτώσεις, καθώς η μικρή τετράχρονη πέρα από το ισχυρό σοκ παρουσίασε και μεγάλες εκδορές στο σώμα της, αφού ήταν αδύνατον να ξεκολλήσει χωρίς συνέπειες από την ισχυρή κόλλα.

Η αστυνομία του Devon ερευνά το περιστατικό, με βασικές υπόπτους δύο νεαρές κοπέλες οι οποίες είχαν βγει από την συγκεκριμένη τουαλέτα λίγη ώρα πριν, και οι οποίες προφανώς είχαν απλώσει την σούπερ ισχυρή κόλλα όχι μόνο στην λεκάνη αλλά και σε άλλα σημεία του δωματίου της τουαλέτας.

Σύμφωνα με την αστυνομία και οι δυο βρίσκονταν σε ηλικία μεταξύ 16 και 18 ετών, τα οποία προφανώς τα ξόδεψαν στο να κάψουν όσο IQ τους περίσσευε από το επίπεδο της αμοιβάδας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις