ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Έχετε δει ποτέ τo Ρολόι να δείχνει 4 ίδια Ψηφία; Δείτε τι είναι…

Τι σας έφερε εδώ; 
Γιατί σε αυτή ακριβώς τη στιγμή, όταν θα μπορούσατε να βρίσκεστε οπουδήποτε αλλού, και βρήκατε τον εαυτό σας να διαβάζει αυτό το άρθρο; Το πιο πιθανό είναι ότι... είδατε την εικόνα και σας έκανε κλικ! Βλέπετε το 11:11 συχνά; Μήπως κατά καιρούς σας δημιουργεί παράξενη και υπέροχη σύγχυση; Προσπαθείτε να κατανοήσετε το νόημά του;

Μην ανησυχείτε, σας καταλαβαίνουμε απόλυτα και ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο μπορεί να σας λύσει κάποιες απαντήσεις και ότι δεν είστε μόνοι σας και ότι δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό.

Αυτό το άρθρο δεν είναι μόνο για τη συγκεκριμένη ώρα 11:11, που είναι μόνο ένα μικρό μέρος του μυστηριώδους κόσμου της συγχρονικότητας. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάποιο νόημα σε κάτι που είναι δύσκολο να κατανοήσουμε από λογική σκοπιά.

Τι είναι οι συγχρονικότητες;
Οι συγχρονικότητες είναι μια αλληλουχία από περισσότερα από ένα γεγονότα που συμπίπτουν το ένα με το άλλο και έχουν σημαντικό νόημα και σχετίζονται το ένα με το άλλο. Αυτά τα γεγονότα θα εμφανίζονται ως κάτι το τυχαίο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι σύμπτωση.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι: Θέλετε να κυνηγήσετε τη δουλειά των ονείρων σας και ψάχνετε μια δικαιολογία για να μην το υλοποιήσετε και για κάθε δικαιολογία που κάνετε, μια λύση συνεχώς εμφανίζεται μπροστά σας.

Ή πάτε σε μια εκδήλωση που συνήθως θα αποφεύγατε, διότι κάθε φορά που ανοίγετε την τηλεόραση, το ραδιόφωνο ή μιλάτε με κάποιον είναι το μόνο που ακούτε. Στη συνέχεια, ως αποτέλεσμα της της παρουσίας σας σε αυτό το γεγονός θα συναντήσετε κάποιον σημαντικό, όπως έναν σύντροφο, έναν συνεργάτη ή ένα μελλοντικό φίλο.

Οι συγχρονικότητες διαφέρουν από την σύμπτωση, μια σύμπτωση θα μπορούσε να είναι όταν φταρνίζεστε και την ίδια στιγμή ένα πυροτέχνημα σκάει. Μπορεί να είναι λίγο περίεργο, όταν αυτό συμβαίνει, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα υπήρχε κανένα σημαντικό νόημα.

Τύποι συγχρονιστικοτήτων
Προγνωστικές – Αυτό είναι όταν μπορείτε να δείτε, να σκεφτείτε ή να κάνετε κάτι που οδηγεί σε ένα αποτέλεσμα. Το κλασικό παράδειγμα είναι όταν σκέφτεστε κάποιον και εκείνος σας καλεί.

Κατευθυντήριες – Αυτό είναι όταν όλα τα σημάδια σας οδηγούν σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να σκεφτείτε να παραιτηθείτε από τη μουσική καριέρα σας, λόγω της έλλειψης εργασίας και ακριβώς όταν είστε έτοιμος να το πράξετε, λαμβάνετε ένα τηλεφώνημα από κάποιον που θέλει να σας κλείσει για μια δουλειά.

Αντανακλαστικές – Αυτό είναι όταν είστε αναγκασμένοι να δώσετε την δέουσα προσοχή σε ένα συγχρονιστικό γεγονός. Ένα τέτοιο παράδειγμα θα ήταν, αν αποφασίζατε να σταματήσετε τη συνδρομή στο γυμναστήριο και, στη συνέχεια, καθώς πάτε να το κάνετε, σας έρχεται ένα email για τα οφέλη της άσκησης, που σας κάνουν να προβληματιστείτε σχετικά με το αν έχετε πάρει τη σωστή απόφαση ή όχι.

Δοκιμαστικές – Αυτό είναι όταν η συγχρονικότητα δοκιμάζει το εγώ σας. Ένα παράδειγμα θα ήταν εάν είχατε ένα εθισμό στο φαγητό και λατρεύατε το τηγανητό κοτόπουλο, και όταν σκέφτεστε αυτόν τον εθισμό στο τηγανητό κοτόπουλο, εμφανίζεται μια τέτοια διαφήμιση στην τηλεόραση.

Η συγχρονικότητα συμβαίνει πάντα
Κάτι που έχουμε παρατηρήσει είναι ότι η συγχρονικότητα συμβαίνει πάντα στη ζωή μας. Η δουλειά σας ακολουθεί τα συγχρονιστικά γεγονότα. Το φοβερό είναι ότι όσο περισσότερο τις ακολουθείτε, τόσο περισσότερο συμβαίνουν.

Μη ψάχνετε για κάτι που δεν υπάρχει, αλλά μάθετε να αναγνωρίζετε όταν κάτι βρίσκεται μπροστά σας. Αν σας παρουσιαστεί η τέλεια σχέση τη κατάλληλη στιγμή και αποφασίσετε να μη το κυνηγήσετε, βλέπετε τις συγχρονικότητες, αλλά δε τις ακολουθείτε.

Όταν θα ξεκινήσετε να ζείτε αυτά τα συγχρονιστικά γεγονότα, θα αρχίσετε να λαμβάνετε κάποια κοσμικά στοιχεία, όπως το 11:11 ή κάποιον άλλο σημαντικό αριθμό.

Οι συγχρονικότητες στη ζωή
Σκεφτείτε κάθε σημαντικό γεγονός στη ζωή σας, και πιθανόν να είναι γεμάτη με συγχρονιστικά γεγονότα και συνήθως όσο μεγαλύτερο το γεγονός της ζωής, τόσο περισσότερες συγχρονικότητες συμπίπτουν με αυτό.

Ποιο είναι το νόημα της συγχρονικότητας;
Η συγχρονικότητα εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς – μπορεί να εξυπηρετεί ως μια υπενθύμιση ότι βαδίζετε προς τη σωστή κατεύθυνση, μπορεί να λειτουργεί ως οδηγός, μερικές φορές θέλει να σας δοκιμάσει, και άλλες φορές θα σας οδηγήσει να φτιάξετε σημαντικές σχέσεις και άλλες φορές πρέπει απλά να σταματήσετε και να βρίσκεστε στο παρόν!

truththeory.com
fanpage.gr