ΣΙΝΕ

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Στα 16 της χρόνια την είχαν Κακοποιήσει 43200 Φορές. Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα, θα…

H Karla Jacinto είναι μία ευγενική κοπέλα 12 χρονών, όταν νόμιζε ότι βρήκε τον έρωτα της ζωής της. Ο άντρας της,...
της υπόσχεται όλο τον κόσμο, ότι θα την κάνει πριγκίπισσα. Εκείνη πιστεύει έτσι ότι μπορεί να γλυτώσει από το φτωχό οικογενειακό της περιβάλλον και φεύγει μαζί του.

Ήταν το μεγαλύτερό της λάθος.

Αυτός ο άντρας των ονείρων της, από ότι φαίνεται είναι μαστροπός. Έχει προσεγγίσει αρκετά κορίτσια σαν την Karla. Την έβγαλε στους δρόμους να του φέρει λεφτά.

Την χτυπάει, τη φτύνει στο πρόσωπο και την τραυματίζει σοβαρά με ένα σίδερο. Στη συνέχεια την πήρε μαζί του στην Πόλη Tenancingo στο Μεξικό που είναι γεμάτη μαστροπούς, όπου και την πούλησε.


Από τις 10 το πρωί μέχρι τα χαράματα είναι στον δρόμο. Κάθε μέρα, για τέσσερα χρόνια. Πρέπει να έχει τουλάχιστον 30 πελάτες τη μέρα. Της έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να απευθυνθεί σε κανέναν και ότι είναι αβοήθητη.

Το κατάλαβε και η ίδια από τους πελάτες της που ήταν αστυνομικοί, πολιτικοί, άνθρωποι της εκκλησίας. Δεν είχε κανέναν να τη βοηθήσει, ακόμα και αν το ήθελε.

Στα 16 της, τελικά το μαρτύριο της τελείωσε. Την ελευθέρωσε ένας οργανισμός από εθελοντές. Είχε κάνει έναν τραγικό υπολογισμό.

Πριν τη σώσουν, είχε αναγκαστεί να κάνει $εξ περισσότερες από 43200 φορές. Ένα απίστευτο νούμερο. Αλλά αυτή η κοπέλα που έχει σχεδόν ενηλικιωθεί δεν τα παρατάει.

Από τότε έχε ενταχθεί στην ομάδα που την έσωσε. Κάθε μέρα πάει κόντρα στο σύστημα που κάνει νεαρές γυναίκες σκλάβες. Είναι μία επικίνδυνη καθημερινότητα.

Πλέον 23 χρονών δηλώνει: «Το πρωί που ξυπνάω δεν είμαι σίγουρη ότι θα έιμαι ζωντανή και το απόγευμα. Ο θάνατος παραμονεύει σε κάθε γωνιά εξαιτίας αυτού που κάνω.»

Συνεχώς απελευθερώνουν όλο και περισσότερα κορίτσια από το δίκτυο των μαστροπών. Η αστυνομία συνεχίζει να κάνει τα στραβά μάτια, γιατί είναι και εκείνη μπλεγμένη στο κύκλωμα, όπως και οι πολιτικοί. Γι’αυτό είναι τόσο επικίνδυνη η δουλειά της.

Η ιστορία της είναι πολύ βαριά, ωστόσο δεν είναι η εξαίρεση. Πάνω από 2 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο ζούνε κάτι παρόμοιο με αυτό που έζησε η Karla. Αυτό πρέπει να σταματήσει εδώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις