ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Αυστραλία: Μητέρα σώζει τον 6χρονο γιό της από πύθωνα που του επιτέθηκε ενώ κοιμόταν [βίντεο+φωτο]

Από θαύμα σώθηκε ένα 6χρονο αγόρι, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της μητέρα τους, όταν ένας πύθωνας 3 μέτρων του επιτέθηκε και τον δάγκωσε την ώρα που...
κοιμόταν μέσα στο δωμάτιο του σπιτιού του. Το απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο Μάκσβιλ της Νέας Νότιας Ουαλίας, στην Αυστραλία, όπου ξαφνικά μέσα στη νύχτα, η μητέρα του παιδιού τινάχτηκε από τα ουρλιαχτά του γιου της. 

Αμέσως έτρεξε στο δωμάτιο του μικρού Τάιλερ και έκπληκτη αντίκρισε έναν πύθωνα να έχει επιτεθεί στον 6χρονο.

Αρχικά το τεράστιο φίδι γλίστρησε κάτω από τα σκεπάσματα και δάγκωσε το παιδί στο χέρι και στη συνέχεια άρχισε να του επιτίθεται στο πρόσωπο.

Τότε, η μητέρα του αγοριού, άρπαξε το φίδι και το τράβηξε από το γιο της, ενώ το τεράστιο ερπετό σκότωσε ένας φίλος της οικογένειας.

Ο Τάιλερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μάκσβιλ, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Τα σημάδια από την πάλη του με τον 3 μέτρων φίδι ήταν εμφανή στο πρόσωπό του.

Όπως εξήγησαν οι ειδικοί, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, τα φίδια αναζητούν πιο δροσερά μέρη ακόμη και μέσα σε σπίτια, ενώ δεν διστάζουν να γίνουν πιο επιθετικά, από ότι συνήθως, απέναντι στους ανθρώπους.



Δημοφιλείς αναρτήσεις