ΣΙΝΕ

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Πώς θα είναι ο Φεβρουάριος για όλα τα ζώδια

Πώς θα εξελιχθεί ο πιο ερωτικός μήνας και τι πρέπει να προσέχει κάθε ζώδιο…
ΚΡΙΟΣ


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η ερωτική σου ζωή δέχεται παρεμβολές από την επαγγελματική σου ζωή. Αυτός ο μήνας σε τονώνει ψυχολογικά και σου επιτρέπει να κάνεις σχέδια για το μέλλον, κοιτώντας πιο μακριά απ΄ ό,τι συνήθως. Προσοχή το πρώτο δεκαπενθήμερο, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες συναισθηματικές δυσκολίες ή φρεναρίσματα, όμως αυτό θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς καλύτερα στα πράγματα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Τη δεύτερη εβδομάδα θα αρχίσεις να βλέπεις ψυχρά την αρχή των λύσεων. Φιλία και εργασία συνδέονται θαυμάσια και αυτό διευκολύνει τις συνεργασίες και την καλή προώθηση κοινών σχεδίων. Οι ρυθμοί και οι έντονες δραστηριότητες σε οδηγούν προς το τέλος του μήνα σε σημάδια κόπωσης. Μην εκπλαγείς, αν η κούραση και τα νεύρα πάρουν την ανιούσα.
HIGHLIGHT:Κάνε ένα time out για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η Αφροδίτη ως τις 18 υπόσχεται δυνατές στιγμές στην ερωτική σου ζωή. Θέτεις βαθιά ερωτήματα στην υπάρχουσα σχέση σου και ζεις πλήρως τη δύναμη της γοητείας και του αισθησιασμού. Τον υπόλοιπο μήνα, το κλίμα θα είναι περισσότερο αδελφικό, θα κυριαρχούν διάλογος και ανταλλαγές απόψεων που θα σε οδηγήσουν σε μεγαλύτερη κατανόηση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Αυτόν το μήνα, το περιβάλλον σου είναι ανήσυχο και διεκδικητικό. Τα πράγματα τρέχουν εκεί που όλα είναι ήρεμα για σένα. Ο Ερμής σε βοηθά να βλέπεις την αλήθεια και σε οδηγεί να κινηθείς με ευθύ τρόπο για να εξαλείψεις οριστικά τα εμπόδια.

HIGHLIGHT: Κάνεις προσπάθειες για να καταφέρεις να στηρίξεις μια αληθινή σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Αυτόν το μήνα θα επωφεληθείς από τις ικανότητές σου στην κοινωνική ζωή. Ο Ήλιος ως τις 20 σε ανανεώνει και σου δίνει την ενέργεια για να κάνεις πιο αρμονικές τις σχέσεις σου και να δημιουργήσεις νέες με μεγαλύτερο βάθος και ουσία. Η Αφροδίτη σε κάνει ιδιαίτερα συμπονετική και αυτό θα έχει θετική επίδραση μακροπρόθεσμα στις σχέσεις σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Ο Άρης σε σπρώχνει να παρέχεις τις υπηρεσίες σου στο περιβάλλον και σε βοηθά να αποπληρώσεις οικονομικά χρέη. Μην ξεπερνάς τις δυνατότητές σου και μην είσαι υπερβολικά γενναιόδωρη στον οικονομικό τομέα ή σε ανθρώπινο επίπεδο.

HIGHLIGHT: Από τις 14 θα συγκεντρώνεσαι εύκολα και αυτό ευνοεί μια διανοητική εργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η ερωτική ζωή είναι ουσιαστική για σένα. Δεν τίθεται θέμα να προχωρήσεις μόνη. Οι σχέσεις με το περιβάλλον σου γλυκαίνουν και γίνονται ουσιαστικές και βαθιές. Αυτό θα σε βοηθήσει να κινηθείς πιο μακριά σε άλλους τομείς της ζωής σου και να κάνεις υπερβάσεις κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Κάποιες προκλήσεις εμφανίζονται και σου δίνουν το θάρρος να επιδείξεις τα ταλέντα σου μέσα από την πραγματοποίηση ενός σχεδίου. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να αποκομίσεις χρήσιμες πληροφορίες και να ενδυναμώσεις τις ικανότητές σου. Είναι ιδανικός μήνας για να ριχτείς σε νέα εδάφη σε κάθε τομέα της ζωής σου.

HIGHLIGHT: O Άρης σού δίνει ενέργεια και ευνοεί τις καθημερινές δραστηριότητες. Ξεκίνα ένα σπορ για ενδυνάμωση.

ΛΕΩΝ
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Σίγουρη για τον εαυτό σου και γεμάτη ζωτικότητα και ενεργητικότητα, είσαι έτοιμη να επωφεληθείς από όλες τις χαρές της ζωής και να ριχτείς σε νέες προκλήσεις. Ο ενθουσιασμός σου είναι μεταδοτικός και ο μήνας είναι ιδανικός για να βγεις, να μοιραστείς χρόνο με τους φίλους σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που αγαπάς. Υπάρχουν νέες γνωριμίες ενόψει, κυρίως από τις 18.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Ήλιος-Άρης σε σπρώχνουν να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου και να ξεπεράσεις συνήθειες του παρελθόντος. Θα χρειαστεί να προσπαθήσεις για να κατανοήσεις κάποιους ανθρώπους σε τυχόν διαφορές που εμφανίζονται. Μη σκέφτεσαι εγωιστικά, σκέψου βαθιά και αληθινά, για να οδηγηθείς σε σταθερά μακροπρόθεσμα σχέδια.

HIGHLIGHT: Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η Αφροδίτη δίνει θάρρος και δύναμη στην ερωτική σου ζωή. Αναζητάς την αυθεντικότητα και δεν αστειεύεσαι με συναισθήματα και δέσιμο. Οι βαθιές σου αξίες είναι πιο ορατές στην ερωτική σου έκφραση. Ο Άρης σού χορηγεί όλο το μήνα μεγάλη ενέργεια και στηρίζει θετικά τη δράση και τα σχέδιά σου. Διαχειρίζεσαι καλύτερα τα συναισθήματά σου, δείχνοντας μεγαλύτερη εκλεκτικότητα, για να μην παραδίδεσαι στον οποιονδήποτε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Έχεις λίγο χρόνο προσαρμογής ή διστακτικότητας μπροστά σου, καθώς τα γεγονότα σε δεσμεύουν ως τις 14. Τον υπόλοιπο μήνα είσαι περισσότερο αφηρημένη και αυτό δεν ευνοεί την πρακτική πλευρά. Όμως έτσι, θα εξερευνήσεις νέους δρόμους και θα έρθει ένας άνεμος ανανέωσης στην καθημερινότητά σου.

HIGHLIGHT: Κάποιες καταστάσεις θα σε σπρώξουν να κινηθείς αποφασιστικά έξω από τα συνηθισμένα.

ΖΥΓΟΣ
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Αυτόν το μήνα οι πλανήτες φέρνουν αναρρίθμητες διευκολύνσεις στην ερωτική σου ζωή. Κάνεις νέες γνωριμίες με καλές προοπτικές που θα έχουν μεγάλη επιρροή σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αν είσαι μόνη, μια συναρπαστική συνάντηση θα σε ανανεώσει σε προσωπικό επίπεδο. Ο Άρης εγκατέλειψε το ζώδιό σου και η γλυκιά πλευρά της ζωής επανέρχεται στη σκηνή. Θα αισθανθείς μέσα σου μεγαλύτερη γαλήνη και ξεγνοιασιά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Δεν είναι η στιγμή να σταματήσεις να δίνεις μάχες στον οικονομικό τομέα. Τα τρέχοντα θέματα θα είναι ουσιαστικής σημασίας γι’ αυτό μη χάσεις από τα μάτια σου την εξέλιξη των σχεδίων σου, κυρίως σε νομικά ζητήματα.

HIGHLIGHT: Προσπάθησε να είσαι εντός χρόνου για να προωθήσεις τα θέματά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Αφροδίτη-Άρης ως τις 18 σού δίνουν μεγάλη ενέργεια για να προχωρήσεις ευθέως και γρήγορα τα σχέδιά σου. Το περιβάλλον σου δεν σε προβληματίζει πια, γιατί έχεις μάθει να πείθεις. Μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια ερωτική σχέση, να δεις στενά μια κοινή ζωή ή τα θεμέλια μιας νέας οικογενειακής τάξης απαλλαγμένης από κάποιες παραδόσεις που δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που είσαι ουσιαστικά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Ο Ερμής από τις 18 θα φέρει πολλές ιδέες και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερκόπωση αν ακολουθήσεις αυτήν την ενέργεια ασυγκράτητα. Θα υπάρξουν έντονες συναντήσεις που με τον ηλεκτρισμό που θα παράξουν θα μάθεις τα όριά σου.

HIGHLIGHT: Είναι ένας πολύ δυναμικός μήνας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η Αφροδίτη από τις 18 θα ευνοήσει τη γέννηση ενός νέου ειδυλλίου και θα σε σπρώξει σε μεγαλύτερη ελευθερία και αλτρουισμό στον έρωτα. Αν έχεις σχέση, θα δώσεις τόπο στην οργή απέναντι σε φόβους και διεκδικήσεις συντρόφου. Προσπάθησε να εξερευνήσεις νέους τρόπους επικοινωνίας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Ο Κρόνος σού «πέφτει» λιγότερο βαρύς αυτόν το μήνα. Κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις και συναντήσεις σε σχέση με τα σχέδιά σου για το μέλλον. Ο Άρης σου δίνει δύναμη να ισορροπήσεις καταστάσεις που βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωσή τους ή να τελειοποιήσεις κάποια τυπικά θέματα, αλλά κυρίως να βάλεις τέλος σε διαμάχες ή εντάσεις με κάποια πρόσωπα.
HIGHLIGHT: Είναι ένας μήνας, χωρίς αμφιβολία, έντονος σε δραστηριότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η Αφροδίτη ως τις 17 στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να κάνεις αρμονικές τις σχέσεις σου και να επιδείξεις διπλωματία, χωρίς να χάσεις τα προνόμιά σου. Θα έχεις ιδέες που θα ξέρεις να τις συνδέεις με τα κατάλληλα πρόσωπα για να πετύχεις τα σχέδιά σου. Ξέρεις να πείθεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Αυτόν το μήνα επικεντρώνεσαι περισσότερο στα αποκτήματά σου. Ο Ήλιος σε βοηθά να εδραιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και τις πιο πολύτιμες σχέσεις σου. Η ζωτικότητά σου είναι μεγάλη, χάρη στον Άρη και αυτό είναι μια επιπλέον δύναμη για να οδηγήσεις σωστά τα σχέδιά σου και να καθηλώσεις τους συνομιλητές σου.

HIGHLIGHT: Φιλοδοξείς να φτάσεις πολύ μακριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο Ερμής στο ζώδιό σου από τις 14 ευνοεί τη διανοητική σου ενέργεια και την καθαρότητα του πνεύματος. Αν ζεις μια σύνθετη κατάσταση, θα καταφέρεις να βάλεις τάξη στη ζωή σου, σχεδιάζοντας τη δράση σου. Ο Άρης δίνει δύναμη ανάπτυξης στην προσωπική σου ζωή. Μη μένεις κολλημένη σε ενοχικά συναισθήματα, σκάψε τα πράγματα με το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Θα έχεις την ευκαιρία να αναγεννήσεις κάποια από τα όνειρά σου και να τα φτάσεις εκεί που τα είχες αφήσει, αλλά αυτήν τη φορά κάνοντας ένα βήμα πίσω και με ωριμότητα. Θα εξερευνήσεις νέους δρόμους και θα σου αρέσει, αφού θα το κάνεις με ευνοϊκές συνθήκες.

HIGHLIGHT: Προσοχή σε παραβάσεις και λάθη.

ΙΧΘΥΕΣ
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο Άρης σού δίνει μεγάλη ενέργεια, αλλά μπορεί να ωθήσει τις σχέσεις σου στην κόψη του ξυραφιού. Είναι περισσότερο απαραίτητο από ποτέ να έχεις αυτοέλεγχο και να πάρεις το χρόνο σου να σκεφτείς, ελέγχοντας έτσι τις παρορμήσεις σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Ο Ερμής από τις 14 θα φέρει καθυστερήσεις ή κάποιες επιπτώσεις από τη δράση σου. Πρέπει να είσαι επιφυλακτική με κάποιους που μπορεί να σε δυσφημίζουν και οι οποίοι δρουν οργανωμένα. Ξύπνα και δες ορθολογιστικά την επαγγελματική σου ζωή, για να αποφύγεις λάθη που γρήγορα θα σε επιβαρύνουν. Ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε οδηγήσει μακριά και να σε κάνει να πηδήξεις ουσιαστικούς σταθμούς σε κάθε τομέα. Μην πουλάς το δέρμα του ζώου, αν πρώτα δεν το έχεις σκοτώσει.

HIGHLIGHT: Tελειοποιείς κάποια πράγματα και ξεκινάς άλλα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις