ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Λιποθυμίες και ασθενοφόρα στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη - Έφτασε σε λευκό φέρετρο η σορός του (Βίντεο-φωτό)

Ανείπωτη θλίψη στα πρόσωπα εκατοντάδων ανθρώπων που λάτρεψαν τον Παντελή Παντελίδη μέσα από το ήθος και τα τραγούδια του.
Από τις 10 το πρωί η σορός του έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, όπως ήταν η επιθυμία της οικογένειας, για να τον αποχαιρετίσει ο κόσμος που τόσο τον αγάπησε.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών από όλα τα μέρη της Αττικής έχουν σπεύσει στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, όπου σήμερα ρίχνει «αυλαία» ο αγαπημένος τραγουδιστής, που έφυγε τόσο άδοξα από ζωή σε ηλικία μόλις 32 ετών.




Με μια μπάντα και το τραγούδι του «Είχα κάποτε μια αγάπη» που έγραψε και τραγούδησε ο ίδιος, τον έφεραν οι φίλοι και οι συγγενείς του στην εκκλησία.
Ο Παντελής έφτασε μέσα σε ένα λευκό φέρετρο, γαμπρός, για να του πουν οι φίλοι του το τελευταίο αντίο. Θλίψη και θρήνος είναι τα συναισθήματα που κατακλύζουν τους ανθρώπους που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν, ακόμη και τους απλούς πολίτες που δεν ήξερα το ταλαντούχο παιδί, αλλά τους έκανε συντροφιά μέσα από τα τραγούδια του.

Μαζί με τους συγγενείς και φίλους, οι θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη είναι αυτή τη στιγμή στον Άγιο Σπυρίδωνα για να αποχαιρετήσουν τον τραγουδιστή.

Η στιγμή του αποχαιρετισμού είναι δύσκολη γενικά, όμως στην περίπτωση του Παντελή εξελίχθηκε σε τραγικό γεγονός. Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr πολύς είναι ο κόσμος που δεν άντεξε, ξέσπασε σε ανααφιλητά και από την ένταση της στιγμής έχασε τις αισθήσεις του! Οι θαυμαστές του δεν μπορούν να πιστέψουν οτι χάθηκε ο Παντελής!


Δείτε στιγμιότυπα...







youweekly.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις