ΣΙΝΕ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Διάσημο ζευγάρι: Πήγαν σε διπλό ραντεβού με άλλους και έφυγαν μαζί

Σίγουρα είναι ο πιο πρωτότυπος τρόπος γνωριμίας που έχουμε ακούσει ποτέ! Και σίγουρα θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του...

2012. Τώρα, όμως, ο 39χρονος χολιγουντιανός ηθοποιός αποκάλυψε τον πρωτότυπο τρόπο γνωριμίας τους.

Ο λόγος για την Μπλέικ Λάιβλι και τον Ράϊαν Ρέινολντς.

Ο Ράϊαν καλεσμένος στο show «Entertainment Weekly’s Sirius XM», παραδέχτηκε μεν ότι η πρώτη γνωριμία τους έγινε στα γυρίσματα της ταινίας «Green Lantern» που συμπρωταγωνιστούσαν, ο έρωτας όμως τους χτύπησε την πόρτα έναν χρόνο μετά. «Ένα χρόνο αφότου τελειώσαμε με τα γυρίσματα της ταινίας, ήμασταν και οι δυο single. Αποφασίσαμε λοιπόν να βγούμε double date (διπλό ραντεβού) με άλλους. Η Μπλέικ είχε έρθει με έναν άλλο τύπο, και εγώ ήμουν με μια άλλη κοπέλα. Ήταν το πιο αδέξιο ραντεβού στο οποίο έχω πάει, επειδή ένιωθα πυροτεχνήματα να σκάνε ανάμεσα σε μένα και την Μπλέικ! Νομίζω τελικά πως η καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει μια σχέση, είναι αρχικά να είστε φίλοι με τον άλλον».
Για τον Ράιαν αυτός είναι ο δεύτερος γάμος καθώς υπήρξε παντρεμένος με τη Σκάρλετ Γιόχανσον από το 2008 μέχρι το 2010, ενώ μεταξύ άλλων, η Μπλέικ είχε έναν σύντομο δεσμό με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις