ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ποιος αναπληρωτής Υπουργός συνελήφθη με... «Ανήλικο ξανθό μωρό» στο Facebook; (PHOTOS)

Mήπως δεν θα έπρεπε να τα ποστάρει αυτά ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής...
Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης;





Χαλαρός, ευδιάθετος και προφανώς με σατιρική διάθεση, ο κ. Βερναρδάκης πόσταρε το πρωί της περασμένης Κυριακής στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ανάρτηση με συλλογή των 15 «κορυφαίων ελληνικών ερωτικών τραγουδιών για να στείλεις στο συντροφάκι σου αυτή τη μέρα». Μάλιστα, στη σελίδα του κυβερνητικού στελέχους στο Facebook, 48 ώρες πριν την απίστευτη «επιστημονική», όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος, άποψη που εξέφρασε από το βήμα της Βουλής περί παθογένειας του πολιτικού και οικονομικού συστήματος στην Ελλάδα που συνιστά η αυτονόμηση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, φιλοξενείται και ένα άκρως αισθησιακό καρέ από το βιντεοκλίπ-σταθμό της μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Φλωρινιώτη και της Καλής Φέρρη, το «Δίχως συμβιβασμούς». 


Μεταξύ των ερωτικών ασμάτων που προτείνονται από τον κ. Βερναρδάκη για τη γιορτή των ερωτευμένων είναι και το «Ξανθό ανήλικο μωρό», μια σύνθεση που περιλαμβάνεται στον δίσκο του Ανδρέα Βάσιου με τον τίτλο «Δεσποινίς, έμπα μέσα στο αμάξι».

Στη θέση νούμερο 5 της σχετικής λίστας που ποστάρει ο αναπληρωτής υπουργός βρίσκεται το κομμάτι «Ερωτά μου τοκογλύφε», ερμηνευμένο από τον Βασίλη Παπαβασιλείου. Πρόκειται για ένα τραγούδι «πιο επίκαιρο από ποτέ, τώρα που αναπτύσσεται και το ειδύλλιο Λαγκάρντ - Βαρουφάκη...» όπως αναφέρεται στην αρχική ανάρτηση, με το ρεφρέν του να είναι κυριολεκτικά αφοπλιστικό: «Ερωτά μου τοκογλύφε, από το γλείφε, γλείφε, γλείφε έχεις λιώσει το κορμί μου, την καρδιά και την ψυχή μου».

Σε ανάλογο ύφος κινείται και το σχόλιο των εμπνευστών του καταλόγου των ερωτικών τραγουδιών για το hit με τον τίτλο «Σ’ αγαπώ» που βρίσκεται μία θέση πιο ψηλά, στο νούμερο 4. «Το κλασικό γκαβλιάρικο άσμα των Μονακό, από την αγαπημένη μας Μελίντα (άνευ Πλάτωνος) και τον μεγάλο της δίσκο με τον γενικό τίτλο “Τσιριμπιμπί”, βγαλμένο από τα πιο κρυφά τραγούδια του Νίκου Γκάτσου».


πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις