ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Oι String Demons έρχονται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Οι String Demons έρχονται με μουσική ''φόρα'' , από τις συναυλίες τους στο Βερολίνο και στο Gazarte (Αθήνα), στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης όπου θα παρουσιάσουν το...
Συμφωνικό Πανηγύρι τους στις 13 Φεβρουαρίου...''Όπου φτάνει η μουσική με ρυθμό,τρέλα,κρουστά-τύμπανα και Έγχορδα''..!

Oι “String Demons’’ έχουν ξεκινήσει από την Αθήνα την περιπέτεια τους στον κόσμο στέκοντας πανάξια δίπλα στα κορυφαία ξένα σχήματα του είδους τους.

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου έρχονται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για να μας παρασύρουν σε μία ’Συμφωνική γιορτή’ με βάση τα έγχορδα σε όλα τα μέρη της Μουσικής.

Από το παραδοσιακό στο κλασσικό, από το heavy metal στο λαϊκό, από τους εκκλησιαστικούς ύμνους στο ρεμπέτικο, στο rock...και όπου φτάνει η μουσική με θετική ενέργεια, τρέλα, ρυθμό και έγχορδα.

Το “δαιμόνιο’’ πρόγραμμα τους θα το συμπληρώσουν με κομμάτια από τον καινούργιο δίσκο τους που θα κυκλοφορήσει σύντομα από μεγάλη εταιρία ταυτόχρονα Ελλάδα και εξωτερικό.

Ήδη κυκλοφορεί ένα mini album από την FM Records με τίτλο το όνομα τους προάγγελος του επερχόμενου.

Oι ‘’String Demons’’ αν και έχουν ξεκινήσει σαν group μόλις το 2014 έχουν ήδη τα πρώτα τους sold out. 



Λίγα λόγια για τους ‘’Δαίμονες των Εγχόρδων’’

• Ο βιολοντσελίστας Κωνσταντίνος Μπουντούνης και η βιολονίστα Λυδία Μπουντούνη, ή αλλιώς “String Demons” ξεκίνησαν να συνεργάζονται μόνιμα τον Μάρτη 2014, μετά από μια πορεία με σπουδές, βραβεύσεις σε διαγωνισμούς, ηχογραφήσεις και συναυλίες σε πολλά μέρη, αίθουσες και μουσικές σκηνές της Ελλάδας(Μέγαρο Μουσικής Αθηνών-Θεσσαλονίκης, Ηρώδειο, Παρνασσός, Δημοτικά Θέατρα κ.ά.) και στο εξωτερικό (Αμερική, Γαλλία, Αυστρία, Αγγλία, Ιταλία, Τουρκία).

• Με δάσκαλους τους Renato Ripo και Δημήτρη Σέμση, αντίστοιχα, πήραν τα διπλώματά τους με άριστα παμψηφεί και Α΄ βραβείο, ενώ έχουν λάβει μέρος σε σεμινάρια και master classes με τους Misha Maisky, Sergei Kravtsenko, Natalia Gutman, Raphael Oleg, Antonio Meneses. Έχουν τιμηθεί με βραβεία και μετάλλια σε διαγωνισμούς και έχουν συμμετάσχει ως σολίστ σε CD, όπως ‘’Βαγγέλης Μπουντούνης: 100 κιθάρες-Live στο Ηρώδειο’’, ‘’Historia de un Amor’’,’’ Live στο Mέγαρο Μουσικής Αθηνών’’. Έχουν ηχογραφήσει επανειλημμένα συναυλίες για την EBU και την Ελληνική Ραδιοφωνία.

• Από το 2004 είναι μόνιμοι σολίστ της μεγάλης κιθαριστικής ορχήστρας του Βαγγέλη Μπουντούνη ‘’100 Κιθάρες’’, και από το 2014 πραγματοποιούν συναυλίες σε κατάλληλους χώρους όπως το Μέγαρο Μουσικής το θέατρο Badminton το μοναδικό Ηρώδειο και αλλού πλαισιωμένοι από το εντυπωσιακό αυτό μουσικό σχήμα των 100 Κιθάρων.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου
Ώρα 21.00
Εισιτήρια http://www.ticketservices.gr/el/events/?eventid=1817

Facebook Fun Page https://www.facebook.com/string.demons/

Facebook Event 13 Feb..https://www.facebook.com/events/450752811788959/

Δημοφιλείς αναρτήσεις