ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Την έδιωξαν από το νηπιαγωγείο επειδή φαίνονταν οι ώμοι της! Ο πατέρας της όμως…

Σε άρθρο του στην Houston Press, ο Jef Rouner καυτηρίασε το γεγονός ότι φέρθηκαν απαράδεκτα στη μικρή του κόρη στο νηπιαγωγείο, επειδή...
φορούσε τιραντέ φορεματάκι!

Σύμφωνα με το δημοσίευμά του, αυτή η «απαράδεκτη» στυλιστική της επιλογή της είχε καρφωθεί στο μυαλό από τη μέρα που καλυτέρεψε ο καιρός, οπότε ο «άτυχος» πατέρας αναγκάστηκε να συναινέσει.

Όταν όμως πήγε να την πάρει από το νηπιαγωγείο εκείνη τη μέρα, η κόρη του κάθε άλλο παρά χαρούμενη ήταν. Την είχαν αναγκάσει να φορέσει μια μπλούζα ενός άλλου παιδιού γιατί «τα τιραντέ μπλουζάκια είναι ενάντια στους κανονισμούς«. Επίσης την ανάγκασαν να φορέσει και παντελόνι, παρόλο που το φόρεμά της ήταν μακρύ.

Περίμενα τη μέρα που το ντύσιμό της ίσως αποτελέσει «πρόβλημα» από τη μέρα του υπερήχου που ανακαλύψαμε ότι περιμέναμε κορίτσι.

Δε φανταζόμουν όμως ότι η εμφάνισή της θα γινόταν θέμα από τα 5 της χρόνια! Όσον αφορά τους κανονισμούς του νηπιαγωγείου, μαντέψτε: δεν υπάρχει ούτε ένας που να αφορά το ντύσιμο των αγοριών! Τα αγόρια μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς καν μπλούζα και να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Για το Θεό, είναι 5 χρονών! Αν της κόψετε τα μαλλιά και τη βάλετε δίπλα σε αγόρι χωρίς μπλούζα, δε θα έχουν καμία διαφορά!

Την επόμενη φορά που θα θελήσει να βάλει το αγαπημένο της φόρεμα, εννοείται ότι θα της το επιτρέψω. Και μάλιστα θα της πω πως δεν υπάρχει τίποτε άσχημο ή προκλητικό στο ντύσιμό της. Αν μερικοί άνθρωποι νομίζουν πως το να φαίνεται πολύ δέρμα σε μια κοπέλα είναι κακό και επικίνδυνο, τότε πρόκειται για άμυαλους που μένουν σε άσχημα μέρη. Και αν κάποιος της ζητήσει να αλλάξει ρούχα θα τη συμβουλέψω να τον ρωτήσει “Γιατί;” μέχρι να πάρει μια ικανοποιητική απάντηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις