ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Συντριβή Αεροσκάφους Στη Ρωσία! Νεκροί Όλοι Οι Επιβάτες! -Βίντεο

Βίντεο με την Στιγμή της συντριβής...

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή της συντριβής που κατέγραψαν το αεροσκάφος να πέφτει, δείχνει να έχει πιάσει φωτιά πριν την πρόσκρουση στο έδαφος.


To αεροσκάφος, τύπου Boeing 737 της αεροπορικής εταιρείας Flydubai, που πραγματοποιούσε την πτήση από το Ντουμπάι (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) προς το Ροστόφ της νότιας Ρωσίας συνετρίβη στις 02:30 (ώρα Ελλάδας) περίπου το πρωί του Σαββάτου, κατά την προσγείωση του στο αεροδρόμιο Rostov-on-Don .
Ανάμεσα στους 55 επιβαίνοντες και τα επτά μέλη του πληρώματος που σκοτώθηκαν, πηγές αναφέρουν ότι βρίσκονταν τέσσερα παιδιά.

Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, η συντριβή είναι πιθανόν να οφείλεται σε λάθος του πιλότου ή σε μηχανική βλάβη ως τις επικρατέστερες αιτίες του δυστυχήματος.
“Προς το παρόν, εξετάζουμε δύο κύριες θεωρίες για την συντριβή του αεροσκάφους, στο Ροστόφ ον Ντον: είτε λάθος του πιλότου σε συνδυασμό με τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, είτε κάποια μηχανική βλάβη”, ανέφερε η Οξάνα Κοβρίζναγια, εκπρόσωπος της υπηρεσίας ερευνών της Ρωσίας, στο πρακτορείο Interfax.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις