ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΒΟΛΟΣ: Η ΚΑΥΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Ενα κορίτσι, μόλις 15 ετών, κατάφερε να παγιδέψει μέσω facebook 50χρονος Βολιώτης. Μέσω του προφίλ του, το οποίο όπως αποκαλύφθηκε...
είχε ψεύτικα στοιχεία, ξεκίνησε να συνομιλεί με την ανήλικη. Οι συνομιλίες των δύο είχαν διάρκεια, καθώς η 15χρονη είχε πειστεί ότι επρόκειτο για σχεδόν συνομήλικό της. Από τη διαδικτυακή επαφή, ο «15άρης» 50χρονος άρχισε να την κολακεύει και να της μιλά για τα… αγνά του συναισθήματα προς εκείνη. Η συνομιλία από το μέσω κοινωνικής δικτύωσης δεν άργησε να φέρει το πρώτο ραντεβού. Η ανήλικη πήγε στο σημείο που είχε προκαθοριστεί και υπέστη σοκ, όταν απέναντί της είδε τον 50χρονο!

Σύμφωνα με την εφημερίδα »Ταχυδρόμος» η 15χρονη έσπευσε να ενημερώσει άμεσα τους γονείς της για ό,τι της συνέβη, που όπως είπε της προκάλεσε τρόμο. Οι γονείς της κινήθηκαν άμεσα στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, οι οποίοι έδρασαν ακαριαία εντόπισαν τα ίχνη του και προχώρησαν στη σύλληψη του 50χρονου Βολιώτη.

Η κατηγορία σε βάρος του, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε είναι της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου. Πάντως, η υπόθεση φαίνεται ότι θα έχει συνέχεια, καθώς αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες κατάσχεσαν από το σπίτι τους υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές, το περιεχόμενο των οποίων θα γίνει φύλλο και φτερό προς αναζήτηση άλλων στοιχείων, τα οποία ενδέχεται να σχετίζονται με την ακατανόητη, για την ηλικία του, «παγίδα» σε βάρος μιας 15χρονης.

Πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις