ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Θρήνος Για Τη Μαρινέλλα

Ήταν ο άντρας με τον οποίο η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, απέκτησε τη μοναχοκόρη της, Γεωργία- Χριστίνα

Ο Φρέντυ Σερπιέρης, ο άνθρωπος με τον οποίο η Μαρινέλλα απέκτησε την μοναχοκόρη της Γεωργία – Χριστίνα, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών, στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Στο νοσοκομείο είχε εισαχθεί όταν στις 20 Δεκεμβρίου, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ένιωσε να πνίγεται κατά τη διάρκεια γεύματος. Δυστυχώς το περιστατικό, έμελλε να ήταν μοιραίο γιατί ο εγκέφαλος του έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς οξυγόνο, με αποτέλεσμα να προκληθεί σοβαρή βλάβη και να καθηλωθεί στο κρεβάτι της Εντατικής, όπου παρέμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Ο Φρέντυ Σερπιέρης γεννήθηκε στις 28 Απριλίου του 1938. Ήταν δισέγγονος του Τζιανμπατίστα Σερπιέρη, ιδιοκτήτη των Μεταλλείων Λαυρίου καθώς και τρισέγγονος του Γεωργίου Σκουζέ. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στη Γενεύη.

Από νεαρή ηλικία τον κέρδισε η ιππασία. Ως αθλητής της ιππασίας αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος και βαλκανιονίκης. Υπήρξε πρόεδρος της επιτροπής ιππασίας που υπαγόταν στο ΣΕΓΑΣ καθώς και πρώτος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιππασίας. Διετέλεσε α΄ αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας, μέλος, αντιπρόεδρος και πρόεδρος (1975 – 1983, 1990 – 1995) του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, ταμίας και πρόεδρος (1984) του ΣΕΓΑΣ, πρόεδρος της Νέας Αθλητικής Κίνησης (1984 – 1989).

Είχε αποκτήσει επίσης έναν γιο, τον Τζόνι Σερπιέρη πρωταθλητή ιππασίας.

«Τον Φρέντυ Σερπιέρη τον είχα ερωτευτεί πολύ. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Μετά τη γέννηση της κόρης μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα, όμως, ότι δεν χρειάζεται, καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Φυσικά την αναγνώρισε, της έδωσε το όνομα του, έγιναν όλα όπως έπρεπε», είχε εξομολογηθεί η Μαρινέλλα για τον πατέρα του παιδιού της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις