ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Έχετε Πόνους κατά την Περίοδο; Αυτή η ΝΕΑ Συσκευή θα σας Λύσει το Πρόβλημα!

Έχετε Πόνους κατά την Περίοδο; Αυτή η ΝΕΑ Συσκευή θα σας Λύσει το Πρόβλημα!

Μια νέα ισραηλινή εταιρεία, με το όνομα Livia, υπόσχεται να σας απαλλάξει από τους πόνους περιόδους χωρίς καθόλου παυσίπονα. 


Η μικροσκοπική συσκευή υπόσχεται ότι θεραπεύει τους πόνους περιόδου, μέσω δονήσεων και χαμηλής τάσης ηλεκτροσόκ.


Η εταιρεία Livia έκανε καμπάνια χρηματοδότησης νωρίτερα αυτό το μήνα για να συγκεντρώσει το ποσό των 50.000 δολαρίων, αλλά πέτυχε να τετραπλασιάσει το στόχο της, φτάνοντας τα 202.973 δολάρια και συνεχίζει.

Πως λοιπόν λειτουργεί αυτή η συσκευή; Ο Bari Kaplan, ο υπεύθυνος σύμβουλος ιατρικής της Livia, δήλωσε στο Cosmopolitan.com ότι στην ουσία η συσκευή είναι μια μικρή έκδοση ηλεκτρικής διέγερσης, που πιθανόν θα βρείτε σε κάποιο ιατρείο. Η συσκευή χρησιμοποιεί συχνότητες που είναι σχεδιασμένες να εισχωρούν και να χαλαρώνουν τους μύες που προκαλούν τους πόνους περιόδου, και εκπέμπει αυτές τις συχνότητες μέσω μικρών αυτοκόλλητων, που προσκολλώνται χαμηλά στη κοιλιά.

Ο Kaplan εξηγεί: «Στην ουσία εμποδίζει κάθε μήνυμα αίσθησης πόνου που μεταφέρεται μέσω του νωτιαίου μυελού. Όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν φυσιολογικά, δεν αλλάζει τη ροή της περιόδου.»

Ο Kaplan εξηγεί ότι η συσκευή είναι ασφαλής, που σημαίνει ότι μπορείτε να τη φοράτε όλο το βράδυ. Αν βιώνετε λοιπόν έντονους πόνους περιόδου που δεν σας αφήνουν να κοιμηθείτε, αυτή μπορεί να είναι μία λύση. Η μπαταρία διαρκεί για 15 hours, και επαναφορτίζεται με καλώδιο USB.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας, οι συσκευές θα ξεκινήσουν να πωλούνται από τον Οκτώβριο του 2016. Εσείς θα δοκιμάζατε μια τέτοια συσκευή; Αφήστε μας τα σχόλιά σας και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!
fanpage

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις