ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Κλείσιμο αγωνιστικής περιόδου για τον Άρη Καρπερού

Στα πλαίσια της αγωνιστικής χρονιάς 2015 – 2016, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, παρέθεσε τραπέζι προς τιμήν της...
ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη Καρπερού. Ως καλεσμένοι παρεβρέθησαν τόσο όλοι οι παίχτες, όσο και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, η αντιδήμαρχος και μέλος του Δ.Σ του Δήμου Δεσκάτης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καρπερού και μέλη του συλλόγου. Ειδικότερα, και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος ευχαρίστησε τους παίχτες της ομάδας καθώς και όσους συνέβαλαν κατά την παρούσα χρονιά μέσω χορηγιών.

Παράλληλα, ο Α.Σ. Χασίων, θα ήθελε να ανακοινώσει το άνοιγμα του επίσημου αθλητικού του ιστότοπου, www.aris-karperou.gr, όπου θα αναρτώνται οι δραστηριότητες του συλλόγου. Η σελίδα δημιουργήθηκε από το S-Designer και την Τσουλτσίδου Σωτηρία αφιλοκερδώς και την ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Ελληνικά Μάρκετ Καρπερού, το Photografica Studio και τη Σωτήρη Βασιλική, για την φωτογραφική αποτύπωση υλικού για τον ιστότοπο, τον Οιωνό Δεσκάτης και το ζαχαροπλαστείο Sweet, Χατζηζήζη Μαρία.

Ο Πρόεδρος του Άρη Καρπερού
Μπούζμπας Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις