ΣΙΝΕ

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Διαρρήξεις προ πενταετίας εξιχνιάστηκαν στην Κοζάνη

Οι άνδρες της τοπικής Ασφαλείας κατάφεραν να τις εξιχνιάσουν και να σχηματίσουν δικογραφίες πριν υπάρξει κίνδυνος να παραγραφούν


Σε ένα μήνα θα συμπληρώνοντας πέντε χρόνια από τις διαρρήξεις που είχαν γίνει σε ένα διαμέρισμα και ένα κατάστημα στην Κοζάνη, αλλά οι άνδρες της τοπικής Ασφαλείας κατάφεραν να τις εξιχνιάσουν και να σχηματίσουν δικογραφίες πριν υπάρξει κίνδυνος να παραγραφούν!

Στην πρώτη περίπτωση, ταυτοποιήθηκε ένας 63χρονος Έλληνας ο οποίος είχε παραβιάσει τον Ιούνιο του 2011 την κεντρική είσοδο του διαμερίσματος ενός 57χρονου και είχε αρπάξει από μέσα μετρητά ύψους 1.600 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά αξίας 12.000 ευρώ και έναν φορητό υπολογιστή.

Τις ίδιες ημέρες είχε γίνει και η δεύτερη διάρρηξη, για την οποία ταυτοποιήθηκε ένας 24χρονος που είχε παραβιάσει το παράθυρο του καταστήματος ενός 64χρονου και είχε αρπάξει μετρητά ύψους 1.500 ευρώ.

Οι διαφορετικές δικογραφίες που σχηματίστηκαν υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, αλλά οι αστυνομικοί ερευνούν τη συμμετοχή των δραστών και σε άλλες κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις