ΣΙΝΕ

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Εκδηλώσεις μνήμης στην Πτολεμαΐδα για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, διοργανώνει και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στις εκδηλώσεις μνήμης στην...
Πτολεμαΐδα για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη του Δήμου Εορδαίας.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων
Το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στις 6:30 μ.μ., στα γραφεία του, ο Σύλλογος "θα εφτάει το σινίν", ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση.

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, στις 9:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία και επιμνημόσυνη δέηση στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδας και θα ακολουθήσει δεξίωση.
Στις 7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ομιλία Δρ Θεοφάνη Μαλκίδη με θέμα «Μνήμη Γενοκτονίας ή Γενοκτονία της Μνήμης;», και παιδική θεατρική παράσταση στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Την Δευτέρα 16 Μαΐου 2016, στις 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου "Σέρρα, Η ψυχή του Πόντου" σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο "Λέκτωρ" ενώ στις 9:00 μ.μ. η Ποντιακή θεατρική παράσταση "Ο Πόντος οψέ κι αρ’ οψέ" από το Μορφωτικό Σύλλογο Αλωνακίων "Ο Πόντος" στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 στις 11:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κεντρική εκδήλωση στην πλατεία της Πτολεμαΐδας με τη συμμετοχή Ποντιακών και πολιτιστικών συλλόγων. Από τις 5:30 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του Συλλόγου σε συνεργασία με το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις