ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Καταγγελία Αγανακτισμένου Γρεβενιώτη

Θα ηθελα να σας παρακαλεσω να δημοσιευσετε το παρακατω μηνυμα στη σελιδα σας γιατι πιστευω οτι αφορα ολους μας και εχει να κανει με το μελλον των παιδιων και της...
παιδειας που τους παρεχουμε ως μελη της κοινωνιας.

Αηδια και ντροπη ως Γρεβενιωτης αισθανθηκα στη θεα του μαυρου κουτιου που εστησε καποιος ιδιωτης στη κεντρικη πλατεια της πολης μας, που παρουσιαζεται ως ειδος θεαματος ή σινεμα. Το χειροτερο ολων ειναι οτι εξω απο αυτο το αποκρουστικο θεαμα ειναι μαζεμενα τα παιδακια της πολης μας που βγηκανε να παιξουνε στην πλατεια. Αλλα τι λεω; Aφου αυτος ειναι και ο στοχος αυτου του δηθεν θεαματος.  Να ματωσει αθωες ψυχουλες.
Απο τη μια πλευρα υπαρχει η τεραστια εικονα ενος δαιμονα ο οποιος εχει μαυρο-γκρι δερμα, κοκκινο στομα με μυτερα δοντια προτεταμενα και κερατα και απο την πισω πλευρα ενα τεραστιο πρασινο ματι με μια κορη λεπτη σαν αυτη των ερπετων.
Ειναι  κυριοι που επιτρεψατε να στηθει τετοια αηδια στο κεντρο της πολης μας θεαμα αυτο για παιδια; Mηπως ειστε οι ιδιοι μελη καμιας εωσφοριστικης ή σατανιστικης οργανωσης ; Μηπως ανηκετε και εσεις στην πολιτικη προδοτικη κινηση που υπονομευει τις ανθρωπινες αξιες και ολοκληρη τη χωρα; Mηπως εχετε πουληθει σε αυτους που προσπαθουν να περασουν τη νεα ταξη πραγματων;
Περασε διπλα μας εχθες μια παρεα ξενων επισκεπτων που ισως και να ηρθαν να περασουν το Πασχα στην πολη μας και απορημενοι αρχισαν να κοιτιωνται αναμεταξυ τους και να κρυφογελανε στη θεαση αυτης της αηδιας που επιτρεψατε εσεις οι διανοητικα αναπηροι να στηθει στην πολη μας. Ειστε σοβαροι; Και απευθυνομαι σε ολους εσας τους λεβεντες που ασχολειστε με τα κοινα και μας οδηγειτε καθημερινα στο να βιωνουμε τετοιες φαρσοκωμωδιες.
Ειναι Μεγαλη Εβδομαδα αθεοφοβοι και τετοιου ειδους εικονες ειναι οτι χειροτερο και ειλικρινα ντρεπομαι για τη γαιδουρια σας και την ασέβιά σας.  Εχετε σκεφτει τι αντικτυπο εχει αυτη η κατασταση στο υποσυνειδητο των παιδιων που το αντικρυζουν; Tα αρπαξατε και επιτρεψατε σε αυτο το <ανθρωπακι>  να στησει την παραγκα του εν μεσω της πλατειας που ανηκει σε ολους μας; Εχετε σκεφτει τι μηνυμα περναει;
Aυτη ομως τελικα ειναι η καταντια σας και ετσι εξηγειται το που οδευουμε ως ανθρωποι και ως χωρα.
Να του δωσετε αδεια αποβρασματα να στησει ολο αυτο το σατανοκουτι στις καρδιες σας και στα σπιτια σας τετοιες Αγιες μερες και οχι στο κεντρο της πολης μας.
Ειστε ξεδιαντροποι και ξεκαθαρα θελετε το κακο της πολης που σας εμπιστευτηκαμε να διοικησετε και δυστηχως αποζητατε και το κακο των ιδιων των παιδιων σας.
Αισθανομαι για αλλη μια φορα αηδιασμενος με τις πραξεις σας και τη συμπεριφορά σας.
Ειστε ενα ματσο χαλια
Αγανακτισμενος Γρεβενιωτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις