ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE

Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

Ο τελικός θα γίνει

Λίγη καλή θέληση απαιτείται. 
Λίγη καλή θέληση από τις εμπλεκόμενες πλευρές και ο τελικός θα γίνει και δεν θα περάσει στην ιστορία σαν εκείνους που...
κρίνονταν στα χαρτιά. 
Επειτα από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, στην ΑΕΚ υπάρχει βαθιά πεποίθηση πως ο τελικός θα γίνει κανονικά. 
Όχι βέβαια στις 15 Μαΐου, όπως όρισε με σαθρό τρόπο η ΕΠΟ, αλλά αργότερα με πιθανότερες ημερομηνίες τις 18, 21 ή 22 του μήνα.

Το θέμα είναι να υπάρξει καλή διάθεση. Ο Υπουργός ζητά να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα. Δηλαδή, να παίξει ο Σιδηρόπουλος με το τιμ του ή να έρθουν ξένοι διαιτητές. Εάν η ΕΠΟ καταλάβει πως οι μαγκιές δεν έχουν νόημα, θα βρεθεί μετά η ημερομηνία και θα πάνε λίγο πιο πίσω τα πλέι οφ. Είναι ξεκάθαρο, πως κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Αλλά από την άλλη, δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά.

Η ΑΕΚ είναι η πρώτη που δείχνει τη διάθεση να πάει στον τελικό, όπως και στα πλέι οφ, έστω και αν είναι βαθιά θιγμένη από τη διαδικασία. Η Ενωση θα κληθεί να παίξει τους κόπους μίας χρονιάς, ένα ολόκληρο τρόπαιο, εν μέσω πλέι οφ και με μια ομάδα που προσπαθεί να βρει ψυχολογία. Αρκεί να τηρηθούν έστω τα προφανή και συμφωνηθέντα και η ΑΕΚ θα είναι εκεί, για να παίξει επί ίσοις όροις τον τελικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic