ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Η γυναίκα που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην Ανατολική Αττική!

Αντικείμενα αξίας άνω των 200.000 ευρώ είχε αρπάξει από σπίτια στα οποία δούλευε για μία μόλις ημέρα μία 35χρονη «οικιακή βοηθός» από τη Γεωργία.


Την αρχή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notioanatolika.gr, έκανε σε σπίτι της Βούλας όπου παρουσιάστηκε και προσελήφθη. Την πρώτη κιόλας ημέρα που «δούλευε» στο σπίτι και μόλις η ιδιοκτήτρια έφυγε, άρπαξε κοσμήματα και γυναικείες τσάντες αξίας 30.000 ευρώ και εξαφανίστηκε.

Όμως το θύμα δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Συνεννοήθηκε με συγγενικό της πρόσωπο και παγίδευσαν τη δράστιδα στη Φιλοθέη για να την παραδώσουν, στη συνέχεια σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ.

Κατά την προανάκριση, η γεωργιανή παραδέχθηκε ότι είχε «χτυπήσει» με την ίδια μέθοδο κι άλλα σπίτια ανάμεσα στα οποία ένα στο Πόρτο Ράφτη από όπου είχε αρπάξει κοσμήματα και τιμαλφή μεγάλης χρηματικής αξίας. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όταν κλήθηκε από την αστυνομία, την αναγνώρισε ανεπιφύλακτα.

Η 35χρονη ομολόγησε άλλη μία περίπτωση κλοπής σε σπίτι της Κηφισιάς απ’ όπου άρπαξε κοσμήματα, είδη ρουχισμού και ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας 140.000 ευρώ περίπου. Αναγνωρίστηκε και από τους ιδιοκτήτες αυτού του σπιτιού.

Η γεωργιανή «οικιακή βοηθός» θα λογοδοτήσει πλέον στη Δικαιοσύνη που παραπέμφθηκε με την κατηγορίες της διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, που τελέσθηκαν κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατά συναυτουργία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις