ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Η ερωμένη του γαμπρού εμφανίστηκε στον γάμο και ... (Video)

Oι ανεπιθύμητοι καλεσμένοι σ' έναν γάμο μπορεί να είναι πολλοί, ωστόσο κανείς δεν θα ήθελε να δει μπροστά την ερωμένη του ή την/ τον πρώην

"Ώστε γι' αυτό έφυγες από το σπίτι το πρωί;", ήταν το ερώτημα που απεύθυνε η ερωμένη στον γαμπρό που βρισκόταν στην εκκλησία για να δεθεί με τα δεσμά του γάμου με τον επίσημο δεσμό του, χωρίς ωστόσο να λογαριάσει την άλλη του φίλη, που αποφάσισε να βάλει φωτιά στην τελετή.


Το απίστευτο περιστατικό που κάνει το γύρο του κόσμου και έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια κατεγράφη κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής ενός ζευγαριού στην Αμερική.

Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά και το ζευγάρι ήταν έτοιμο να παντρευτεί με τον ιερέα να τελεί το μυστήριο, μέχρι που στην εκκλησία μπήκε η ερωμένη του γαμπρού, σκορπώντας τον πανικό τόσο στο ζευγάρι όσο και στους καλεσμένους, που παρακολουθούσαν σαστισμένοι το γεγονός και προσπαθούν να καταλάβουν τι είχε συμβεί.

Πολλοί ισχυρίζονται πως το περιστατικό είναι στημένο, ωστόσο η αντίδραση του γαμπρού και των καλεσμένων δεν αφήνει και πολλές αμφιβολίες για την αυθεντικότητά του.


Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις