ΣΙΝΕ

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Αδιάφορος πατέρας ο διάσημος ηθοποιός: Έχει να δει την κόρη του 3 χρόνια

Ο 53χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ Τομ Κρουζ, ο οποίος έχει δεκάδες ταινίες στο βιογραφικό του, φαίνεται πως δεν τα πάει και τόσο καλά με...
τον ρόλο του πατέρα αφού σύμφωνα με δημοσίευμα έχει να δει την κόρη που έχει αποκτήσει με την Κέιτι Χολμς εδώ και 3 χρόνια.

Το «In Touch Weekly» το οποίο παρουσιάζει την είδηση, αναφέρει ότι ο λόγος που ο σταρ του Χόλιγουντ δεν έχει δει ούτε έχει μιλήσει με την κόρη του για τόσο μεγάλο διάστημα είναι η προσήλωσή του στη Σαϊεντολογία.

Τα μέλη της Σαϊεντολογίας πρέπει να απομακρύνονται από κάθε φίλο, μέλος της οικογένειας ή συνάδελφο που τον αποπροσανατολίζει από αυτή, σύμφωνα με το περιοδικό.
Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Κρουζ είδε το μοναδικό βιολογικό παιδί του, το οποίο είναι σήμερα 10 ετών, σχεδόν τρία χρόνια πριν, και ότι από τότε δεν της έχει μιλήσει ούτε στο τηλέφωνο.

«Ο Τομ τρώει, αναπνέει και κοιμάται με τη Σαϊεντολογία» είπε μια πηγή στο In Touch Weekly. «Έχει αποσυνδεθεί από την πρώην σύζυγό του Κέιτι, και από την κόρη του που έχει να τη δει από τότε που ήταν 7 ετών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις