ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Δείτε ΠΩΣ Ξεφτίλισαν Το Βιαστή Ενός 8χρονου Kοριτσιού Στο Μπουένος Άιρες

Καλά τον Έκαναν!
Ένας άντρας ο οποίος φέρεται να πιάστηκε στα πράσα ενώ προσπαθούσε να βιάσει ένα 8χρονο κορίτσι αναγκάστηκε να...

γδυθεί και να περπατήσει σε όλη την κοινότητα γυμνός.
Το περιστατικό συνέβη στη γειτονιά Santa Brigida στο Μπουένος Άιρες. Οι εικόνες δείχνουν τον άντρα, ο οποίος δεν έχει αναγνωριστεί μέχρι στιγμής, να διαπομπεύεται δεμένος με σκοινί για 8 τετράγωνα πριν τον παραδώσουν αυτοί που τον έπιασαν στην αστυνομία.

Όταν φτάνει στο όχημα της αστυνομίας, μία αστυνομικός του βγάζει το σκοινί, του φοράει χειροπέδες και τον βάζει γuμνό στο όχημα, ενώ ο κόσμος συγκεντρώνεται γύρω και του φωνάζει προσβολές.

“Την επόμενη φορά θα σε σκοτώσουμε”, ακούγεται ένας άντρας να φωνάζει, ενώ μια γυναίκα λέει:“Έκφυλε! Δέστε τον πίσω από το αυτοκίνητο.”

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στα κοινωνικά δίκτυα από τους ντόπιους με τη λεζάντα “Οι γείτονες εφάρμοσαν δικαιοσύνη όταν αντιλήφθηκαν ότι ένας άντρας ήταν έτοιμος να βιάσει ένα 8χρονο κορίτσι και τον παρέδωσαν στην αστυνομία ελπίζοντας ότι θα δικαιώσει το αθώο κοριτσάκι”.

Δεν υπάρχουν νέα ως προς το τι μέτρα θα λάβει η αστυνομία εναντίον του ή ποιες ήταν οι αποδείξεις που οδήγησαν τους γείτονες να τον ξεφτιλίσουν με αυτό τον τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις