ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Δείτε το κόλπο πως να κερδίσετε πάντα κουκλάκια στο μηχάνημα παιχνιδιών

Εκτός και αν είστε αρκετά μικρόσωμος για να μπείτε μέσα σε ένα μηχάνημα παιχνιδιών, το να πιάσετε με τις δαγκάνες ένα ...
λούτρινο παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο. Αλλά υπάρχουν μερικές στρατηγικές που μπορείτε να κάνετε για να πιάσετε ένα πολυπόθητο παιχνίδι. 

Σας τις αποκαλύπτουμε:

1. Ελέγξτε το σωρό με τα παιχνίδια
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν θέλετε να παίξετε σε μηχάνημα παιχνιδιών είναι πόσο στοιβαγμένα είναι τα παιχνίδια μεταξύ τους. Μπορεί κανείς να μην έχει καταφέρει να τα αραιώσει ή ίσως κάποιος υπάλληλος τα τοποθέτησε το ένα δίπλα στο άλλο αρκετά σφιχτά. Κάτι τέτοιο θα κάνει δύσκολη τη δουλειά σας και καλύτερα να μην ασχοληθείτε με το συγκεκριμένο μηχάνημα, καθώς θα δυσκολευτείτε να γραπώσετε κάποιο λούτρινο.

2. Παρακολουθήστε το άτομο που είναι μπροστά σας
Όχι απαραίτητα πως παίζει, αλλά πως αντιδράει το μηχάνημα, που θα σας βοηθήσει όταν έρθει η σειρά σας. Μπορείτε να δείτε αν η δαγκάνα είναι πολύ χαλαρή ή αν είναι σχεδιασμένη να αφήνει το λούτρινο ή να κουνιέται όταν πιάνει κάτι. Όταν συμβαίνει ένα από αυτά καλύτερα να μη παίξετε, καθώς οι πιθανότητες θα είναι εναντίον σας.

3. Διαλέξτε το στόχο σας προσεκτικά
Επιλέξτε το έπαθλο που είναι εφικτό. Τα πιο επιθυμητά έπαθλα είναι και τα πιο δύσκολα. Το ιδανικό έπαθλο ξεπροβάλλει λιγάκι, δεν το εμποδίζει κάποιο άλλο και δεν είναι πολύ κοντά στο τζάμι. Αν το έπαθλο είναι δίπλα στο τζάμι, η δαγκάνα δε θα πλησιάσει αρκετά για να τη πιάσει. Μια άλλη καλή τακτική είναι να πιάσετε κάτι κοντά στο άνοιγμα για να βγει το λούτρινο. Μη στοχεύσετε έπαθλο που είναι στην άλλη άκρη. Επίσης, αποφύγετε να πιάνετε στρογγυλά αντικείμενα, και προτιμήστε λούτρινο που ξεπροβάλλει το κεφάλι του, χέρι ή πόδι.

4. Παίξτε μια φορά για να συνηθίσετε τη δαγκάνα
Μόλις διαλέξετε το έπαθλό σας, παίξτε μια φορά δοκιμαστικά για να δοκιμάσετε τη λαβή της δαγκάνας και πόσο εύκολα κρατάει, μόλις κλείσει. Σε πολλά μηχανήματα οι δαγκάνες κουνιούνται μόλις κλειδώσουν και μπορεί να ρίξουν το έπαθλο πίσω. Γενικά είναι ευκολότερο να παίξετε σε μηχανήματα που έχουν δαγκάνες με τρία μέρη, παρά σε δαγκάνες με δύο μέρη. Όλα έχουν να κάνουν με τη λαβή. Αν μια δαγκάνα έχει αδύναμη λαβή, ξεχάστε το καλύτερα.

5. Κάντε ελιγμούς για να μετακινήσετε το έπαθλο σε καλύτερη θέση
Μία στρατηγική είναι να μετακινήσετε ένα άλλο λούτρινο για να πιάσετε το άλλο. Επίσης καλύτερα να το φέρετε πιο κοντά στο άνοιγμα για να το πιάσετε πιο εύκολα στη δεύτερη προσπάθεια.

6. Περάστε την περισσότερη ώρα ώστε να φέρετε τη δαγκάνα στη κατάλληλη θέση
Οι περισσότερες δαγκάνες ρίχνουν και πιάνουν με ένα κουμπί, κάποια θέλουν δύο πατήματα. Όπως και να χει τα περισσότερα μηχανήματα δίνουν αρκετό χρόνο για να τοποθετήσετε τη δαγκάνα στη θέση που θέλετε. Μόλις τη μετακινήσετε εκεί που θέλετε ρίξτε τη.

7. Να ξέρετε πότε να σταματήσετε
Μόλις ξεκινήσετε να παίζετε, μπορεί να εθιστείτε, καθώς είναι μια μορφή τζόγου. Συνήθως το κόστος είναι 50 λεπτά ή 1 ευρώ τη φορά, γι” αυτό λοιπόν καλύτερα να ξέρετε εκ των προτέρων πόσες φορές θα παίξετε.

8. Μην υποθέτετε ότι κάθε μηχάνημα είναι στημμένοΔε σημαίνει ότι κάθε μηχάνημα είναι στημμένο. Αποφύγετε εκείνα που τα έπαθλα έχουν τυλιγμένα γύρω τους χρήματα, καθώς αυτά μπορεί και να είναι στημμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις