ΣΙΝΕ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Η ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΙΖΙΤΑΣ!

Γράφει ο δημοσιογράφος
Θανάσης Ζωγράφος


email: zografos.esd@gmail.com

Σειρά από video «φωτιά» με ροζ και όχι μόνο σκηνές καίνε... 
κατά κύριο λόγο γνωστή παρουσιάστρια – δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού της Θράκης που όπως καθαρά φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, δείχνοντας τα κιλοτάκια της με ότι «λαχταριστό» αυτά περικλείουν… ερωτοτροπεί με διοικητικό στέλεχος!

Η γνωστή δημοσιογράφος - παρουσιάστρια όπως και μία ακόμα sexyκυρία της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας που απεικονίζονται στα εν λόγω video με μια πρώτη ματιά φαίνεται πως υποκύπτουν (μέχρι ενός σημείου τουλάχιστον) στις ορέξεις του διοικητικού στελέχους, προκειμένου να εξασφαλίσουν για όσο περισσότερο… εύνοια θέση και μισθό!

Στην ίδια σειρά από διάφορα video, προκύπτουν αρκετά ενδιαφέροντα και γαργαλιστικά για τις δύο κυρίες που σύντομα θα επανέλθω, καθώς επίσης και αναίτιες καταγραφές άλλων συνεργατών, ανδρών και γυναικών που για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους πραγματοποιήθηκαν και περιλαμβάνουν ενδιαφέρουσες και αποκαλυπτικές επαγγελματικές συζητήσεις!

Πέραν των όσων αποτελούν θέμα των θεσμών και των λειτουργών της δικαιοσύνης σε ότι αφορά την καταγραφή όλων αυτών, οι ροζ συμπεριφορές των «κυριών» καταδεικνύουν το πραγματικό περιφερειακό (πανελλαδικό); τηλεοπτικό τοπίο και την εκπόρνευση της δημοσιογραφίας.

Με αναφορά στην ιδιότητά μου ως μέλος ένωσης συντακτών διαδικτύου θα περιοριστώ στην δική μου υποχρέωση να δημοσιοποιήσω τα στοιχεία που έχω στην κατοχή μου όταν μάλιστα μέρος αυτών με αφορούν αφού περιλαμβάνουν και δικές μου επαγγελματικές συζητήσεις!

Σύντομα και διαδοχικά θα δημοσιευθούν όλα! Όλα όμως!!!
Σε αυτή την πρώτη δημοσίευση θα περιοριστώ στο να καυτηριάσω, όχι τα περί της νομιμότητας των καταγραφών που έτσι κι αλλιώς αποτελεί μέγα νομικό ζήτημα…

Αυτό και σε πρώτο βαθμό, αφορά κυρίως την δικαιοσύνη.
Θα αρκεστώ σε όσα μέχρι στιγμής αναφέρω, τα οποία αποτελούν γενικότερο κοινωνικό ζήτημα προβληματισμού για όσα σχεδόν «ιεροδουλικά» συμβαίνουν στον δημοσιογραφικό χώρο!

Υπάρχουν κι άλλα πολλά ακόμα που θα βγούν στη φόρα και σύντομα θα ακολουθήσουν... τα χειρότερα!!!

Προς το παρόν κλείνω με απορία…
Σε τι διαφέρει μια «βίζιτα» για λίγα ευρώ, από το να «ξεβρακώνεσαι», να τα δείχνεις (και να τα κάνεις όλα);

για τα λίγα επίσης ευρώ του μισθού σου;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις