ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ; Ισιωσε το πέος του και “όργωσε” την Πάτρα 60χρονος

Χαμός έχει προκληθεί στην Πάτρα με έναν 60χρονο που μετά από επέμβαση στο σεξουαλικό του μόριο (είχε τη νόσο...
Περονί – το μόριό του ήταν στραβό) μετετράπη σε… Σάτιρο!

Την επομένη κιόλας ημέρα την «έπεφτε» σε νοσηλεύτριες του πρώην 409, αλλά κι άλλες γυναίκες, ακόμη και κατά αρκετές δεκαετίες νεώτερες του.

Το περίεργο είναι ότι στο Νοσοκομείο ήταν παρούσα και η σύζυγός του. Η οποία μάλλον δεν αντελήφθη τις… ενασχολήσεις του συζύγου της, ο οποίος προφανώς μετά την επέμβαση έγινε άλλος άνθρωπος!

Πως «στραβώνει» το μόριο!
Με τον όρο πεϊκή κάμψη εννοούμε την παραμόρφωση (στροφή) του πέους σε βαθμό που να καθιστά δύσκολη έως και αδύνατη την ερωτική επαφή και σε κάποιες περιπτώσεις ιδιαίτερα επώδυνη, φορτίζοντας τον άνδρα με έντονο άγχος. Πιο χαρακτηριστική περίπτωση πεϊκής κάμψης είναι η Νόσος PEYRONIE (Περονί).

Η Νόσος PEYRONIE (Περονί) είναι μία σχετικά σπάνια ασθένεια η οποία προκαλεί παραμόρφωση -στροφή- του πέους, συχνά τόσο μεγάλη που να καθιστά αδύνατη την ερωτική επαφή. Ταυτόχρονα ο άνδρας σε πολλές περιπτώσεις αναφέρει πόνο, συχνά πολύ έντονο, κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής και όχι σπάνια δυσκολία στη στύση. Το αποτέλεσμα του στραβού πέους είναι μία δύσκολη, αν όχι αδύνατη ερωτική πράξη και σε κάθε περίπτωση επώδυνη και για τους δύο συντρόφους, αφού η παραμόρφωση στο πέος προκαλεί πόνο κατά τη διείσδυση και στη σύντροφο.

Εμφανίζεται στο 3 -10% των ανδρών μέσης ηλικίας, ενώ έχει μεγαλύτερη συχνότητα στους διαβητικούς. Οφείλεται στη δημιουργία μίας σκληρίας (πλάκας) στον ινώδη χιτώνα που περιβάλλει τα σηραγγώδη σώματα του πέους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις