ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Ξεκίνησε τη προετοιμασία του ο Εορδαϊκός

Με στόχο μια ακόμα καλύτερη πορεία από τη περσινή ξεκίνησε χτες η προετοιμασία της ομάδας του Εορδαϊκού στο γήπεδο της...
Μαυροπηγής , υπό την καθοδήγηση του προπονητή κ. Αλέξη Αλεξίου και του βοηθού του και γυμναστή κ. Δημήτρη Καρανάκη.

Το γήπεδο της Μαυροπηγής θα το χρησιμοποιεί ως προπονητήριο η ομάδα έτσι ώστε να μην επιβαρύνεται και αυτό της Πτολεμαΐδας το οποίο φέτος θα φιλοξενεί και 2 ομάδες (βλ. Φούφας).

Με αρκετά νέα πρόσωπα, αρκετές δικαιολογημένες απουσίες αλλά και σε αναμονή νέων μεταγραφών που θα συμπληρώσει το ρόστερ του φετινού Εορδαϊκού πραγματοποιήθηκε η πρώτη των”λιγνιτωρύχων” .

Τις επόμενες μέρες αναμένονται αρκετοί παίκτες που θα περάσουν από τα μικροσκόπιο του προπονητή του Εορδαϊκού και αν ικανοποιήσουν θα αποκτηθούν.

Το πρόγραμμα, βέβαια, ήταν χαλαρό, με τους παίκτες του Αλέξη Αλεξίου να κάνουν κυρίως τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Από τις επόμενες μέρες, πάντως, όταν θα αρχίσει να συμπληρώνεται και το ρόστερ τα πράγματα θα… ζορίσουν, καθώς προβλέπονται πιο δυνατές προπονήσεις και μέρα με την ημέρα οι ρυθμοί θα ανεβαίνουν.

Ο κ. Αλεξίου μίλησε για τη νέα χρονιά και τους στόχους της ομάδας που δεν είναι άλλοι από το να μπορέσει η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να έχει μια καλύτερη πορεία από πέρυσι.

φωτό:matiesstasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις