ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Σπαρακτικό : Η στιγμή που ένας πατέρας μαθαίνει ότι το παιδί του σκοτώθηκε στη Νίκαια!

Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το Σάββατο έξω από το νοσοκομείο Παστέρ της Νικαίας όταν ένας πατέρας πληροφορήθηκε...
από τις αρχές ότι εκτός από την γυναίκα του, έχασε και τον τετράχρονο γιο του στο μακελειό στην Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ.

Για 48 ολόκληρες ώρες ο Ταχάρ Μετζρί έψαχνε σε όλη τη Νίκαια για το παιδί του: Σε νοσοκομεία, σε αστυνομικά τμήματα, σε κάθε γωνιά της πόλης, ενώ μέσω facebook και Twitter απηύθυνε έκκληση στους χρήστες του Διαδικτύου να τον βοηθήσουν. Ήξερε ότι η γυναίκα του είχε σκοτωθεί κατά την αιματηρή επίθεση, ωστόσο, διατηρούσε ακόμη τις ελπίδες για τον γιο του, τον μικρό Κίλιαν.

Έτσι, το Σάββατο πήγε ως το νοσοκομείο Παίδων της πόλης, εκεί όπου πέντε παιδάκια παλεύουν για τις ζωές τους έπειτα από το τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ μίλησε σε δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί.
«Κάλεσα παντού. Τον ψάχνω εδώ και 48 ώρες. Η γυναίκα μου είναι νεκρή, αλλά που είναι ο γιος μου;», είπε και δυστυχώς λίγες ώρες αργότερα έλαβε την απάντηση στο ερώτημά του, έξω στο νοσοκομείο Παστέρ.

Ο μικρός Κίλιαν

Οι κάμερες κατέγραψαν την στιγμή που ο άτυχος πατέρας έμαθε για τον θάνατο του παιδιού του και οι παρακάτω εικόνες, που μετέδωσαν διεθνή ΜΜΕ, είναι απλά συγκλονιστικές.
«Και οι δύο, και οι δύο…», φώναζε και σήκωνε τα χέρια του ψηλά σε απόγνωση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δέκα παιδιά ήταν ανάμεσα στα 84 θύματα του μακελάρη της Νίκαιας, ενώ άλλα πέντε νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις