ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Όσοι είδαν τα Μάτια Αυτού του Σκύλου Πάγωσαν σε Δευτερόλεπτα. Μόλις τα Δείτε θα Καταλάβετε γιατί

Η Penelope είναι ένας πραγματικά ξεχωριστός σκύλος: είναι και κουφή και τυφλή. Την πήγαν σε ένα ...
καταφύγιο ζώων στο Miami, αλλά κανείς δεν πίστευε ότι υπήρχαν πιθανότητες να την υιοθετήσουν.

Πολλοί σκύλοι δεν φεύγουν ποτέ από το καταφύγιο και σε μερικούς γίνεται ευθανασία, γιατί δεν υπάρχει αρκετός χώρος για όλους.

Ποιος θα έπαιρνε έναν σκύλο με ειδικές ανάγκες; Η Penelope περίμενε μήνες, αλλά κανείς δεν έδειχνε ενδιαφέρον. Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, η Penelope είναι ένα πολύ χαρούμενο, ήρεμο σκυλί που τα πάει καλά με τα παιδιά.

Δυστυχώς, όμως η Penelope μπήκε στην λίστα των σκύλων που θα έκαναν ευθανασία.

Η καναδική ομάδα διάσωσης ζώων Dog Tales Rescue ανακάλυψε την περίπτωση της Penelope και αποφάσισε να κάνει μια προσφορά στο άσυλο του Miami: Θα την γλίτωναν από την μοίρα της στο Miami και θα την πήγαιναν στο Ontario για να βρει μια νέα οικογένεια.

Οι εθελοντές δημοσίευσαν το παρακάτω μήνυμα από την Penelope στο διαδίκτυο και άγγιξαν τις καρδιές πολλών ανθρώπων:

“Γεια,
Χαίρομαι για την γνωριμία. Με λένε Penelope. Είμαι ένα ποιμενικό 7 ετών που το εγκατέλειψαν σε ένα καταφύγιο στο Miami. Πριν προχωρήσω, να σας πω το πιο σημαντικό: έχω κάποιες ειδικές ανάγκες. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες μου, δεν έχω μάτια. Επίσης, είμαι κουφή. Περίμενα για μήνες να με υιοθετήσουν, αλλά κανείς δεν ήθελε να με πάρει στο σπίτι του. Νομίζω πως είναι επειδή έχω ειδικές ανάγκες. Έρχονται πολλοί σκύλοι στο καταφύγιο και δεν υπάρχει αρκετός χώρος, έτσι με έβαλαν στην λίστα για ευθανασία.”

“Το Dog Tales Rescue έμαθε την ιστορία μου και βρήκε ένα σπίτι έκτακτης ανάγκης για μένα στον Καναδά. Μου έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν πιστεύω ότι οι ειδικές μου ανάγκες εμπλέκονται πολύ στην ζωή μου. Περπατάω κανονικά με το λουρί, μου αρέσει να είμαι έξω, οι αγκαλιές και θα σας δίνω φιλιά μέχρι να μου πείτε να σταματήσω. Είναι δύσκολο να με τρομάξετε. Είμαι επίσης πολύ υπομονετική και ήσυχη. Αγαπώ τα παιδιά (όλους τους ανθρώπους, δηλαδή) και τα πηγαίνω καλά και με τα άλλα σκυλιά, αρκεί να μην υπερδραστήρια. Είμαι εδώ και μερικές εβδομάδες στο Dog Tales, αλλά κανείς δεν με έχει διαλέξει.”

“Δεν πρέπει να σκέφτεστε ότι έχω λιγότερα να προσφέρω από τους άλλους σκύλους. Η απώλεια της ακοής και της όρασης μου έχει αντισταθμιστεί από την πολλή αγάπη μου έχω να δώσω. Είμαι ένας πολύ χαρούμενος σκύλος και μου αρέσει να περνάω χρόνο με τους εθελοντές και τους εργαζόμενους εδώ. Αλλά θα ήθελα και ένα δικό μου σπίτι. Είστε η νέα μου οικογένεια;”

Αυτό το συγκινητικό γράμμα άγγιξε πολλούς φιλόζωους. Δεν πέρασε πολύ και κάποιος απάντησε: Ένας άντρας με το όνομα Jeff επισκέφτηκε την Penelope και οι δυο τους δέθηκαν αμέσως.

Φυσικά την πήρε αμέσως στο σπίτι του. Η Penelope άρχισε να φοράει έναν προστατευτικό δακτύλιο για να μην χτυπάει τρέχοντας πάνω σε πράγματα.

Τελικά η Penelope επέζησε και κάποιος της επέστρεψε την αγάπη του.

fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις