ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΠΑΝΙΚΟΣ και ΤΡΟΜΟΣ! Μαθήτριες πήραν φωτιά σε σχολική παράσταση (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανικός επικράτησε σε σχολική παράσταση όταν δύο μαθήτριες πήραν φωτιά στη σκηνή. Η μία κοπέλα παραμένει στο νοσοκομείο με ...
εγκαύματα δευτέρου βαθμού.
Οι κάμερες κατέγραψαν τη στιγμή που δύο κορίτσια πήραν φωτιά κατά τη διάρκεια της σχολικής παράστασης. Ο καθηγητής τους απολύθηκε αφού ήταν εκείνος που επέτρεψε σε μαθήτρια να ρίξει αναμμένο σπίρτο στη χάρτινη κατασκευή όπου κρύβονταν οι δύο μαθητές για να είναι πιο αληθοφανές.

Η μαθήτρια φαίνεται να μονολογεί και να λέει «και χωρίς άλλα ψέμματα…» πριν να ρίξει το αναμμένο σπίρτο στο σημείο όπου κρύβονταν οι συμμαθήτριές της. Αμέσως πήρε φωτιά και οι μαθήτριες άρχισαν να πηδούν με τις φλόγες να καλύπτουν τα σώματά τους.

Η 16χρονη Veronica και η 17χρονη Athziri μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, στη γενέτειρά τους Izucar de Matamoros, στο Μεξικό. H Athziri παραμένει στο νοσοκομείο με εγκαύματα δευτέρου βαθμού.

Η οικογένεια του ενός κοριτσιού απαίτηση την απόλυση του δασκάλου, λέγοντας πως δεν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα εποπτείας και ασφαλείας. Η ασφαλιστική που καλύπτει το σχολείο αρνήθηκε να αναλάβει την ευθύνη για τα ιατρικά έξοδα των μαθητριών, καθώς η φωτιά δεν ήταν τυχαία.

Οι σχολικές αρχές επιβεβαίωσαν πως ο καθηγητής έχει απολυθεί, τονίζοντας πως υπήρξαν παραλείψεις εκ μέρους του κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού της σχολικής παράστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις