ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Ημέρα μνήμης και τιμής για τους πεσόντες στο ύψωμα της Αννίτσας

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Γρεβενών την Κυριακή 21 Αυγούστου η ετήσια εκδήλωση μνήμης και τιμής στους πεσόντες κατά τον...
Ελληνοϊταλικό πόλεμο (1940-1941) στην Αννίτσα. Η εκδήλωση διεξήχθη με την συνδρομή του Ελληνικού Στρατού και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Γρεβενών και τον Σύνδεσμο Τραυματιών και Οπλιτών του Νομού Γρεβενών, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κκ. Δαβίδ, και παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Προύσης κ.κ. Ελπιδοφόρο.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Δασταμάνης υποδέχτηκε στο ύψωμα την Αννίτσας τον Βουλευτή Καβάλας και πρώην Υφυπουργό Εργασίας Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, τον πρώην Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βαγγέλη Σημανδράκο. Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κκ Ιωάννης Παπαδόπουλος και Ζήσης Κιάκας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Ιωάννης Μίχος, Κατερίνα Πέτρου, Ισαάκ Ισαακίδης, Αναστάσιος Τσιρίκας και Κωνσταντίνος Παλάσκας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γρεβενών Παναγιώτης Σιακαβάρας, ο Υποδιοικητής του 586 Μ/Π Τάγματος Πεζικού Ζήσης Κουτσοδήμος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Χρήστος Ζαμπούρας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών Αντιπύραρχος κ. Ανδρέας Παπαζαχαρίας, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών κ. Βασίλειος Μήτσιαλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών κ. Οδυσσέας Σπηλιώτης, πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι συλλόγων.





ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις