ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Σάλος και οργή για τη νέα φωτο που ανήρτησε η Μίνα Αρναούτη πίσω από τα «κάγκελα» μαζί με την Φρόσω Κυριάκου!

Ενώ οι δύο κοπέλες συνεπιβάτιδες το μοιραίο χάραμα στο όχημα που έστειλε στο θάνατο τον Παντελή Παντελίδη συνεχίζουν να...
δέχονται σωρεία επικριτικών σχολίων για την στάση τους και τα λεγόμενά τους για όσο διάστημα νοσηλεύονταν, τώρα με μια φωτο που ανήρτησαν προκάλεσαν την οργή πολλών θαυμαστών του αδικοχαμένου τραγουδιστή
κι όχι μόνον.


Η Μίνα Αρναούτη, κατόπιν πολύμηνης μάχης για την ζωή της και νοσηλείας στο νοσοκομείο, μετά το τραγικό τροχαίο όπου έχασε την ζωή του ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, πλέον βρίσκεται στη γενέτειρά της, τη Μυτιλήνη, όπου υπόκειται σε φυσιοθεραπείες, ενώ συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media.

Ωστόσο, ακριβώς για αυτό τον λόγο και για συγκεκριμένες αναρτήσεις, τόσο η Μίνα Αρναούτη όσο και η Φρόσω Κυριάκου εισπράττουν καθημερινώς πλήθος επιθέσεων και αρνητικών σχολίων, εώς και ύβρεων μέσω των social media.
Η Μίνα Αρναούτη λοιπόν σήμερα πόσταρε μία φωτογραφία, όπου τόσο η ίδια όσο και η Φρόσω Κυριάκου βρίσκονται πίσω από της φυλακής τα σίδερα, καταφανώς προϊόν φωτομοντάζ, γράφοντας μάλιστα στη λεζάντα που τη συνόδευσε: “Οτι πιο αστείο έχω δει”.


Όπως ήταν φυσικό δεν άργησαν να «αρχίσουν τα όργανα», καθώς πολλοί ήταν αυτοί που δήλωναν ενοχλημένοι με το post της, κάνοντας λόγο για προσβολή προς την οικογένεια του Παντελίδη και βεβήλωση της μνήμης του τραγουδιστή, ενώ η νεαρή μετά από λίγο απέσυρε τη φωτογραφία από το προφίλ της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις