ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Ποιος φοβάται; Γιατί διέλυσαν το αυτοκίνητο που σκοτώθηκε ο Παντελίδης;

Με τον φάκελο ανοιχτό, την έρευνα να μην έχει ολοκληρωθεί και τα στοιχεία να συλλέγονται αργά αλλά σταθερά…
πληροφορηθήκαμε ξαφνικά μέσα στον δεκαπεντάυγουστο από ρεπορτάζ του Star πως το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Παντελής και οι δυο φίλες του, μεταφέρθηκε σε συνεργείο προκειμένου να
γίνει ανταλλακτικά.


Με την είδηση αυτή όλοι στην οικογένεια του εκλιπόντος σάστισαν. Με πρώτο τον πατέρα του, οποίος προσπαθούσε να καταλάβει ποιος έδωσε εντολή για να γίνει κάτι τέτοιο, καθώς ο φάκελος της υπόθεσης ήταν ακόμη ανοιχτός. Για να καταλάβετε μετά απο τόσους μήνες και κανείς δεν εδέησε προκειμένου οι γονείς του νεκρού να πάρουν τα προσωπικά αντικείμενα του. Αντικείμενα που είδαν στην τηλεόραση μέσα απο το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα.
Προσωπικά μου κάνει μεγάκη εντύπωση πώς το βασικό στοιχείο, το αυτοκίνητο δηλαδή, παραχωρείται για ανταλλακτικά την στιγμή που ο φάκελος ακόμη δεν έχει κλείσει.


Αν δεν είναι το πρωτόκολλο-κάτι που βεβαίως είναι σεβαστό- απο τις κινήσεις φαίνεται πώς κάποιος ή κάποιοι προσπαθούν να κλείσουν καταμεσής του καλοκαιριού κάθε ικμάδα, κάθε πηγή που μπορεί να δώσει κι άλλα στοιχεία στην υπόθεση.


Ακόμη και το πρωτόκολλο να το προβλέπει… δενθα έπρεπε να ενημερωθούν οι γονείς του νεκρού; Οι δικηγόροι όλων των πλευρών για την διάλυση του αυτοκινήτου; 

Ποιος άραγε φοβάται;

nassosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις