ΣΙΝΕ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Η γυναίκα που θέλει να απαλαγεί από το 19 κιλών στήθος της

Δηλώνει πως παραλίγο θα την σκότωνε και της προκαλεί προβλήματα συνεχώς

Η Rachel Brookes από το Ηνωμένο Βασίλειο μιλάει στη...

βρετανική Mirror για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει καθώς, όπως λέει, το πολύ βαρύ στήθος της, τής έχει προκαλέσει πολυάριθμα προβλήματα και κάποια στιγμή παραλίγο να τη σκοτώσει.

Το περιστατικό συνέβη όταν είχε πάει σε ένα θεματικό πάρκο και είχε μπει σε ένα παιχνίδι φορώντας την ειδική ζώνη ασφαλείας. Από το μέγεθος του στήθους της, το οποίο ζυγίζει σύμφωνα με την ίδια 19 κιλά, η ίδια πιέστηκε και στριμώχτηκε τόσο πολύ ώστε παραλίγο να πάθει ασφυξία. Η ίδια υποστηρίζει ότι το, μεγάλων διαστάσεων, στήθος της τής έχει προκαλέσει προβλήματα και αμηχανία σε όλη της τη ζωή ενώ είναι αναγκασμένη να αγοράζει ειδικούς στηθόδεσμους από τις ΗΠΑ που κοστίζουν ακόμη και 120 λίρες. Φοράει επιπλέον ειδικά μαξιλάρια με ιμάντες για να αμβλύνει το βάρος τους.

Μετά από 15 χρόνια σιωπής η ίδια θέλει να μιλήσει πλέον για το πρόβλημά της το οποίο παραλίγο να της κοστίσει και τη ζωή. «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, είχα λαχανιάσει από την πίεση της ζώνης ασφαλείας πάνω στο στήθος μου, ώστε ήταν μια από τις χειρότερες εμπειρίες που έχω ζήσει ποτέ» αναφέρει η ίδια και προσθέτει: «Για τόσα χρόνια μισούσα τον τρόπο που έδειχνε το σώμα μου και το πόσο δυσανάλογο ήταν. Επιπλέον έχω πολλά προβλήματα υγείας, πονάει συνεχώς η πλάτη μου, έχω πολύ άσχημη στάση σώματος και σημάδια από τους στηθόδεσμους που φοράω συνεχώς».

Αυτό που της δημιουργεί επιπλέον πρόβλημα είναι τα περιττά κιλά της που επιδεινώνουν την κατάσταση. Αν και αιτήθηκε να κάνει χειρουργείο για να μειώσει το μέγεθος του στήθους ,το αίτημά της απορρίφθηκε λόγω αυξημένου δείκτη μάζας σώματος. Πλέον κάνει προσπάθεια να χάσει κιλά, έχει μάθει να αγαπάει το σώμα της και καλεί τις γυναίκες που έχουν μεγάλο στήθος να κάνουν το ίδιο και να μην ντρέπονται για την εμφάνισή τους.




E-Daily.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις