ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Νέα κινηματογραφική εβδομάδα στο Cine Grevena με 2 ταινίες!

MAΜΑ":με την Πενέλοπε Κρούζ απο Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στο Cine Grevena στις 19:00

Ταινία για τη μέση ηλικία, αναφερόμενη στα προβλήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη η σύγχρονη γυναίκα σε όλα τα επίπεδα, επαγγελματικά, οικογενειακά, προσωπικά. Με οδηγό το φλέγον, διαχρονικό, επώδυνο ζήτημα της επάρατης νόσου, ο Julio Medem χτίζει το πορτρέτο της γυναίκας του σήμερα, εκφράζοντας μέσα από αυτό την πεποίθησή, ότι βρίσκει την ευτυχία της όχι στον οίκτο, αλλά στη δύναμη να στέκεται στα πόδια της. Και καμία άλλη πέρα από την Penelope Cruz, δε θα μπορούσε να ερμηνεύσει με τόση διεισδυτικότητα τη γυναικεία φιγούρα στα σαράντα, έτσι όπως την φαντάζεται ο Medem, με όλα τα προβλήματα και τις ανησυχίες της.

"MA MA": Από Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στο Cine Grevena στις 19:00!!!
Η Μάγδα δεν προλαβαίνει να φτάσει τα 40, όταν απολύεται από τη δουλειά της ως δασκάλα. Δύο μήνες αργότερα, μαθαίνει ότι έχει καρκίνο, αλλά αρνείται να συνδέσει το επαγγελματικό της θέμα εκμεταλλευόμενη την ασθένεια. Με την εύθυμη και μάχιμη φύση της, ανοίγει πόλεμο στην ασθένεια, πάντα στα όρια ανάμεσα στη θλίψη και τη θέληση της να ζήσει κοντά σε αυτούς που την αγαπάν.

"To κορίτσι του τρένου":Από Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στο Cine Grevena στις 21:30 Το ψυχολογικό θρίλερ που θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα, έρχεται! Είστε έτοιμοι για το μυστήριο της χρονιάς;











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις