ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Κρήτη: Τρέλανε τις φιλενάδες ο Στάθης Στιβακτάκης – Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου (video)

Ο Στάθης Στιβακτάκης τα σπάει και οι κοπέλες που κάθονται κοντά του σχολιάζουν. Το βίντεο κάνει το γύρο των social media…

Μετά το ρόλο του στο βίντεοκλιπ του θείου του, ο Στάθης Στιβακτάκης αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει και σε διαφημιστικό σποτ για αγροτικά προϊόντα και… τα σπάει.
Ο sexy μελισσοκόμος από την Κρήτη στη διαφήμιση πίνει ρακί, σπάει παξιμάδια και τρελαίνει τις γυναίκες που κάθονται σε τραπέζι καταστήματος. Η διαφήμιση πέτυχε από τις πρώτες κιόλας μέρες τον στόχο της αφού κάνει το γύρο των social media και σχολιάζεται ποικιλοτρόπως…


Η Κατερίνα Δημητρόγλου που συμπρωταγωνιστεί στο σποτ, ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από το backstage του γυρίσματος και αποκάλυψε στην εφημερίδα Espresso και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη: “Το γύρισμα έγινε κρητική ταβέρνα στη Γλυφάδα. 

Σύμφωνα με το σενάριο, εγώ και δύο φίλες μου έχουμε πάει για φαγητό και στο διπλανό τραπέζι κάθεται ο Στάθης τον οποίο φλερτάρουμε και σχολιάζουμε. Εκείνος, μόνος του, πίνει τις ρακές του και σπάει στη σαλάτα του ένα κρητικό παξιμάδι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις