ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Ποιοι θα κληρονομήσουν τη περιουσία του Τζορτζ Μάικλ - Το αστρονομικό ποσό που θα μοιραστούν

Απολύτως συνεπής στην έννοια αλλά και στη βαρύτητα του να γίνεσαι πνευματικός πατέρας, αποδεικνύει ότι ήταν ο Τζορτζ Μαικλ, καθώς υπολογίζεται πως άφησε πίσω του...
περιουσία 105 εκατ. λιρών, την οποία θα χαρούν κυρίως, τα βαφτιστήρια του.

Ο Μάικλ έχει βαφτίσει τα παιδιά του Μάρτιν Κεμπ, Ρόμαν και Χάρλεϊ, ενώ επίσης είναι νονός στα δύο παιδιά του ξαδέλφου του Άντρο.

Επιπλέον, δικαιούχοι της κληρονομιάς του αναμένεται πως είναι οι οι δύο αδερφές του Μέλανι και Γιόντα αλλά και ο νυν σύντροφός του Φάντι Φαουάζ.

Η περιουσία του περιλαμβάνει το σπίτι του στο Οξφορντσάιρ αξίας 5 εκατ. λιρών, μία έπαυλη γεωργιανής περιόδου στο Χάιγκεϊτ στο Βόρειο Λονδίνο, αξίας 8 εκατ. λιρών, ένα σπίτι στο Λος Άντζελες αξίας 2,5 εκατ. λιρών κι ένα στοΣίδνεϊ πυο το αγόρασε το 2010 αξίας 3,5 εκατομμυρίων το οποίο μάλιστα βρίσκεται δίπλα στην παραλία και το νοίκιαζε όλα αυτά τα χρόνια.

Μαζί με τον πρώην σύντροφό του Κένι Γκος είχε επενδύσει στην Τέχνη αγοράζοντας Έργα Σύγχρονης Τέχνης των Μπάνκσι, Ντάμιαν Χερστ και Τρέισι Έμιν. Μάλιστα, το 2007 είχε αγοράσει έργο του Χερστ αξίας 3,5 εκατομμυρίων λιρών.

Δεν ξεχνάμε φυσικά τα δικαιώματα από τις πωλήσεις των 100 εκατ. άλμπουμ του ανά τον κόσμο αλλά και τα έσοδα από τις πολύ επιτυχημένες συναυλίες του.

Την Πρωτοχρονιά του 2006 αμείφθηκε με 1,78 εκατ. λίρες για να τραγουδήσει στο σπίτι του Ρώσου μεγιστάνα Βλαντίμιρ Ποτάνιν στη Μόσχα, ενώ το 2007 τραγούδησε στα γενέθλια του του σερ Φίλιπ Γκριν αντί 1,5 εκατ. λιρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις