ΣΙΝΕ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία η "Γιορτή Ποδοσφαίρου" της ΕΠΣ Γρεβενών (φωτό+video)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η "Γιορτή Ποδοσφαίρου" της ΕΠΣ Γρεβενών στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου διασκέδασης «Πανόραμα» Μυρσίνης Γρεβενών.


Η Διοίκηση της Ένωσης και ο πρόεδρος Δημ. Κουπτσίδης, τίμησαν τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη (που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απουσίαζε και εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Μάκη Γκαγκάτση, ενώ την παράσταση έκλεψε η παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία καταχειροκροτήθηκε έντονα.
Η Διοίκηση της ΕΠΣ Γρεβενών Τίμησε με τιμητικές πλακέτες τους δύο Γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές Αλέξη Καραγιάννη και Νίκο Κουρέλλα.

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Δαβίδ, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους όλα τα Αθλητικά Σωματεία της Ένωσης, καθώς και εκπρόσωποι Ενώσεων άλλων νομών, υποστηρικτές του υποψηφίου προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου, οι πιτσιρικάδες με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών της ΕΠΣ Γρεβενών Νικόλα Μήτσιο και οι καταξιωμένοι Διαιτητές του Συνδέσμου μας.

Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Γρεβενών Ευ. Σημανδράκος, ο Δήμαρχος Δεσκάτης Δ. Καραστέργιος, ο Περ. Σύμβουλος και μόνιμος χορηγός Παναγιώτης και Γιάννης Γιάτσιος και ο διακεκριμένος νομικός Ανδρέας Πάτσης.

Επίσης βραβεύτηκε και ο Γιάννης Βαλαώρας, παλιός άσος της Λάρισας, που είχε αγωνισθεί και στον Πυρσό Γρεβενών.

Παρόντες ήταν: ο πρωην υπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας, Βασίλης Φωτιάδης, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρήστος Σάββας, ο Μάλαμας Τεβεκέλης και ο δημοσιογράφος του west Δημήτρης Βακρατσάς.
Τυχερό Σωματείο που έτυχε το φλουρί, ήταν του Ταξιάρχη, ομάδα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Γρεβενών.

Δείτε video εικόνες από την εκδήλωση (κλίκ για μεγέθυνση






































































































































































































































































































11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

15 χρονια να γινει γιορτη της επς γρεβενων και οι αρμοδιοι αντι να βραβευσουν ποδοσφαιριστες του νομου,παραγοντες,προπονητες που εχουν ολα αυτα τα χρονια μοχθηση για το γρεβενιωτικο ποδοσφαιρο,εκαναν ενα πανυγηρι για το θεαθηνε και μονο και για δικια τους προβολη και εφεραν να βραβευσουν τα αφεντικα τους για να εξασφαλισουν μισθο και για τα επομενα χρονια!!!!!μπραβο γρεβενα κοιτατε τους,καλα κανουν και μας κοροιδευουν ειμαστε αξιοι της μοιρα μας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι περίμενες ρε φίλε!!όλοι τους κοιτάνε των κώλο τους!και εμείς τρέχουμε και βάζουμε τον ιδρώτα μας και τον χρόνο μας για να έχουμε ομάδες!!!στα γρεβενά δεν υπάρχει σωτηρία στο ποδόσφαιρο!το ξέρουν και οι ίδιοι!απλά κάνουν τα κουμάντα τους,και εμείς καθόμαστε και χάφτουμε ότι μας σερβίρουν!!!σώστα είπες αξιοι τις μοίρας μας!!!

Ανώνυμος είπε...

15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ,ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΑΥΤΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΗΡΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΣΕΠΟΝΑΝΕ ΔΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ... ΜΟΛΙΣ ΧΑΘΗΚΕ Η ΠΙΤΑ ΖΟΡΙ.ΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προφανως παρεξηγησες και εννοεις πως αυτα γραφτηκαν απο τους προηγουμενους!!και βεβαια ισχυουν και για τους προηγουμενους!!απλα ομως η απαντηση σου επιβεβεωνει οτι ολοι κοιταν τους αλλους και οχι τα δικα τους!με λιγα λογια οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας!!!αυτοι ειναι οι παραγοντες τοσων χρονων που ασχολουνται με τα κοινα της επς δυστηχως!!!

Unknown είπε...

giati re paidia diamartureste sas dothke h eukairia na bgeite fotografies me ton pamplo gkarsia k ton tigrh ti allo telete gia auto den phgate grafete imos eponuma den einai sosto anonuma

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αλλα λογια να αγαπιομαστε κυριε Θωμα!!!την αποψη σας για τα παραπανω σχολια δεν μας ειπατε!!!

Unknown είπε...

file mou exeis apoluto dikio alla na xereis kati oso ta pairneis sota sobara xeirotera den einai ti les esu antimetopise auta me xioumor kai na deis ti oraia ta eidai na eisai kala

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχεις και αδικο!!!επισης!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερουμε τι θελουμε τελικα. αν εκανε την εκδηλωση ο προεδρος της ΕΠΣ και δεν καλουσε κανενα παραγοντα ΕΠΟ και ποδοσφαιρου κ,α θα λεγατε οτι μεταξι μας ευχολογια τιμητικεσ και λογια εκτιμησης αλλα δεν καλεσαν καποιον ο οποιος θα μπορουσε να βοηθησει το ποδοσφαιρο των Γρεβενων και τους ποδοσφαιριστες. Ας μην ειμαστε μηδενιστες, θα δουμε.Πιστευω ότι κατι καλο θα βγει απο την ολη κινηση.ειδομεν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν αμφιβαλω για το σχολιο σου στο ειδομεν!!στο οτι θα βγει κατι καλο,το σιγουρο ειναι οτι θα βγει για την τσεπη τους!!!